Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a következő helyzetről?
Figyelt kérdés
Nő azt mondja, vad szexet akar. Én beveszek 4 szeres adag viagrát, felmegyek hozzá, s úgy megrakom, hogy csak úgy nyekken. Másnap felhív telefonon, s azt mondja, mindennél jobban szeret. Néhány nap múlva újra felhív s azt mondja, időt kér. 2 héttel késöbb felhív, s közli: soha a büdös életben nem akar többet látni...2020. máj. 23. 00:01
1/24 anonim válasza:
Lehet megtudta, hogy csak 4x-es adag viagrával áll a dákód...
Egyébként miért nem kérdezted meg az okát?
2/24 A kérdező kommentje:
elment tőle a kedvem.
2020. máj. 23. 00:15
3/24 anonim válasza:
nem csak te raktad meg ebben a pár napban
4/24 A kérdező kommentje:
igen, ez bennem is felmerult...
2020. máj. 23. 00:26
5/24 anonim válasza:
és mi történt az alatt a 2 hét alatt? feltételezem nem a semmiből váltott át abból, hogy szeret, oda hogy nem is akar látni többet
6/24 A kérdező kommentje:
ha nem mondja honnan a fenéből tudjam?
2020. máj. 23. 00:43
7/24 anonim válasza:
Úgy értem köztetek mi történt. Vagy azóta, hogy azt mondta szeret nem beszéltetek egyáltalán?
8/24 anonim válasza:
Kerested? Beszéltél vele egyáltalán ez idő alatt?
9/24 A kérdező kommentje:
időt kért
2020. máj. 23. 00:59
10/24 anonim válasza:
"Másnap felhív telefonon, s azt mondja, mindennél jobban szeret. Néhány nap múlva újra felhív s azt mondja, időt kér."
És a két alkalom között? Szerintem egyértelmű, hogy erre gondolunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!