Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom a saját frusztrációj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom a saját frusztrációját vetíti ki rám a sport kapcsán?

Figyelt kérdés

Régebben többet edzettem, ez tény és való, heti szinten voltak táncóráim, mellette futottam heti 1-2x, plusz elég sokat bicikliztem. A tánc abbamaradt, meg ez a távoktatásos rendszer valahogy amúgy is jobban lekötött (egyetem), így ezekből a heti 2-3 alkalom biciklitúrázás maradt (alkalmanként 30-50 km, tehát hetente azért egy 70-100 km megvolt).

Ő szinte semmit nem csinál, illetve együtt járunk hétvégente futni (5-7 km, vagy kajakozni, vagy vele is biciklizünk). Vele is minden hétvégén min. egy sportot csinálunk, plusz ugye amit írtam, én ezen felül biciklizem is. Nem élünk együtt.

Tegnap beszólt nekem, hogy mióta távoktatás van, szinte semmit nem sportolok, ezt ilyen negatív hangsúlyozással, mintha bántani akarna. Ez nem esett túl jól. Külsőre nem változtam, talán még fogytam is minimálisat, mert annak előtte nem is kardioztam ennyit. Többet edzettem darabszámra, de kevesebb ideig.

Szerintetek csak a saját frusztrációját akarta rám kivetíteni, hogy az ő izmai összeestek és ez zavarja? Meg amúgy is, nem tudom hol él, mindig beszámolok neki arról, ha biciklizem, nem tudom, ennyire figyelmetlen?

2020. máj. 21. 13:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Erre szerintem csak ő tudná megadni a választ, mi innen a távolból, ennyi információból nem tudhatjuk, hogy milyen lelki okai vannak annak, hogy rád vetíti a problémáját.
2020. máj. 21. 13:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy arrogáns pöts a pasid, de ha neked ő kell...
2020. máj. 21. 13:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Akit szeretünk, azt nem bántjuk (szándékosan). Ő egy komplexusos hülyegyerek, de az is lehet, hogy már megunt.
2020. máj. 21. 14:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem frusztrálja, hogy eltunyult melletted és ahelyett, hogy magába nézne, Téged baxogat. Az ilyen embertípustól menekülni kell, bármi kapcsán is csinálja ezt.
2020. máj. 21. 15:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Verekedjetek meg, hogy ki az izmosabb :) Tiszta hülyeség egy kapcsolatban versenyezni bármin.
2020. máj. 22. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!