Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet azzal kezdeni ha így viselkedik?
Te vagy a nő? A férfiak többsége nagyon nem szereti, ha megmondják nekik a tutit, mert kritizálásként élik meg. Értem és elhiszem, hogy téged a jószándék vezérel, de ő ezt nettó csesztetésnek éli meg. Így vannak bekötve.
Tudnál írni egy-két példát?
Ha jelentéktelen dolgokról van szó, akkor szerintem hagyd. Vagy hibázik és akkor majd kijavítja vagy pedig nem pont úgy lesz megcsinálva, ahogy te gondolod. Ez nem baj szerintem.
Az én exem is mindenre ezt válaszolta.
Többek között ezért is ex.
Ez tipikusan az az ember, akinek nulla önbizalma, önbecsülése van, mint nekem. Nagyon óvatosan, úgy kell neki beadni a kritikát, hogy ne érezzük nagy dolognak. Pl. egy fél mondatban, mosolyogva, félig viccesen, csak úgy mellékesen megjegyezve.
Ha külön körítést csinálva hozzá leülsz velünk át- és megbeszélni a dolgokat, abba belehalunk.
Én vagyok a férfi. Ezek ilyen általános beszélgetések, amikor is ő tér rá " komolyabb" témákra.
Ő olyan típus aki mondja hogy ezt meg azt is meg kell csinálni de amikor lazább napja van akkor se áll neki.
pl. megemlíti hogy rendbe kéne tenni a szekrényt de most nincs rá idő. oke nem gond. Következőre mikor újra előkerül a téma honapok után akkor persze mondja sokat dolgozok mikor csináljam meg örülök hogy ha itthon vagyok.
Erre mondom oké de azért a hónapok alát nem dolgoztál minden nap sokáig meg tudtad vna csinálni akar nem egyszerre is..
Általában az ilyen típusú beszélgetés vége az h ő a rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!