Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik, akik idosebbek a baratnojuknek, foleg fiatalabb korban hogy reagalnak ha a baratnojukre egy korabeli pasi megy ra?
Voltam olyan kapcsolatban ahol 9 év volt a különbség a volt párom javára. Ha elő adja a nagy kant és akár szóban akár fizikailag inzultál bárkit mert épp féltékeny páros lábbal teszem ki.
Az én párom normális ember módjára megbízott bennem és hagyta hogy az ilyesmit ha úgy volt én rendezzem le. Nem vagyok gyerek akit meg kell védeni de tűzcsap se amit körbe kell hugyozni. Ép értelemmel bíró nő el tudja dönteni kit/mit akar.
Aki az ököl jog útján akar bármilyen gondot megoldani nincs egy értelmi szinten velem és sajnos valószínűleg még nem sikerült lemásznia a fáról. Akinek van esze azzal oldja meg a problémát és helyén tudja kezelni az esetleges frusztrációját. A többi meg megy keménykedni.
Végignézi ahogy szépen közlöm vele, hogy esélye sincs mert párom van. Azt meg pláne tudja, hogy a korosztályomnak esélye nincs nálam, nem vagyunk egy szinten.
Azonnali szakítóindok ha valakinek egyáltalán csak felmerül, hogy szájkaratét vagy verekedést rendez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!