Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm ki van akadva azon hogy nem akarok idén 5 csillagos szállodába menni...?
Én szerinte túlságosan spórolok. Ő egy forintot nem tesz bele semmibe, mert állítólag az exei sem kértek pénzt soha. Most azon van kiakadva hogy a régebben beígért 5*-os szálloda helyett apartmanba megyünk. Hangsúlyozom, minden az én költségem lenne.
Az pedig a legjobb, hogy én szerinte nem spórolok, azért nem tudunk elmenni. Na persze. Neki úgy marha egyszerű spórolni hogy semmit se fizet soha.
Vélemények? Volt vki hasonló helyzetben?
27F
Nem értem az ilyen kérdéseket.
Te vagy a balfácán, ha ilyen nővel kezdesz, vagy nem hagyod ott az első hasonló akció után. De gondolom jól néz ki, lehet a haverok előtt villogni, mert a hozzád hasonló férfiaknak kb. ennyi a fontos.
Ha megtehetném, se tartanék el egy nőt se!
Azt más kérdés, hogy nyaralni elvinném, de így, hogy nem fizet semmit, milyen jogon van felháborodva, hogy milyen helyre viszed?
Miért nem dolgozik? Nem tud, nem akar, van neki bevétele?
Én a helyedben, megkérdeztem volna, hogy akarsz e egyáltalán menni valahová, mert ha így áll hozzá, meg se érdemli!
6.-ra.
Mert a FÉRFI fizet! Meg tudja és akarja venni a minőségi puncit.
Ha te nem tudod/akarod, akkor keress egy csajt valami kocsmában, és fizess neki napi 4 üveg sört!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!