Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy lehetne kiugrasztani a "nyulat" a bokorból? Lásd. Lentebb

Figyelt kérdés
Volt kialakulóban lévő kapcsolatom 1 sráccal, én visszavonulót fújtam, de már megbántam és szeretném ha összejönnénk. Mondta h őt már nem érdekli a 2-nk dolga, de az az érzésem, h csak szívat "büntetésből".Azóta ha hívom nem veszi fel, vagy csak később hív vissza. Azt mondja, hogy majd ő is fog kereni de nem hív, közömbös velem a telefonba, azt mondja hogy nem látta h kerestem stb.. Amikor "szakítottunk" könnyes volt a szeme, azt mondta h sokat jelentek neki, úgyhogy szerintem tuti vannak érzései irántam..
2010. júl. 29. 19:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
és szerinted az nem lehet, h azt akarja lemérni ezzel a viselkedése, h most mennyire teperek utána, mert abból le tudná mérni, h mennyire fontos nekem?
2010. aug. 1. 13:37
 12/14 anonim ***** válasza:

Ennek már semmit nem tudsz csinálni, késő bánat...

Valszeg kiszeretett belőled annak hatására, hogy elutasítottad.

Így már értelemszerűen semmit nem akar tőled.

Ha ezt nem is mondta meg neked egyértelműen, akkor az azt jelenti, hogy szívat téged büntiből, amiért így bántál vele, de ha szeretne téged, akkor valszeg nem szívatna így. Megszívat és utána majd közli, hogy semmit nem akar tőled... Keress valaki mást, biztosan sikerrel jársz, csak őt már ne utasítsd vissza. sok sikert hozzá!

24/N

2010. aug. 1. 15:13
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem akar ő lemérni semmit sem, ha akarna téged, akkor nem lenne ilyen közömbös veled!

Előző voltam.

24/N

2010. aug. 1. 15:15
 14/14 A kérdező kommentje:
A múltkor találkoztunk az utcán véletlenül és teljesen zavarba jött, h látott, annyira látszott rajta, h örült nekem.. ez sem jelent semmit?
2010. aug. 1. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!