Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Probléma, ha párkapcsolatban a felek egymás nélkül akarnak utazni?
Nyilván nem most, hanem általánosságban.
Például a férfi szereti a forró, tengerpartos helyeket és egy haverjával menne.
Míg a nő a hideg, túrázós helyeket szereti és ilyen úti célokat is keres, szintén barátnőkkel.
Ezen kívül is más az érdeklődési kör, pl. az egyik múzeumba menne, míg a másik a természetbe. Az egyik soha nem hajlandó belépni XY országba, a másik nagyon szeretne eljutni oda stb.
Titeket mennyire zavarna, ha a párotok nélkületek menne külföldre többször, inkább az ismerőseivel?
Te erre én arra ,senki sem enged a másiknak...
Nem hajlandó belépni abba az országba..
Más az érdeklődési kör..
Igazából mi lehet közös bennük?
Nézd, én se vagyok az épületekért, a múzeumokért, de a másik kedvéért simán elmegyek .
Itt nem azzal van a gond hogy mehet, nem mehet..
Hanem hogy nincs igény az egymás társaságára ilyen szinten
Csak egy sekélyes valami..nem kapcsolat. Nekem igy ez
Én sem vagyok a mindig "sülve-főve" híve, kell hagyni teret a másiknak. De azért a külön nyaralás szerintem gáz. Kell találni valamilyen kompromisszumot (pl. egyszer északi túra, egyszer tengerpart), mert ha ezt sem tudják együtt megoldani, akkor az első komolyabb problémánál nem tudom, hogy mit fognak csinálni. Egy párkapcsolatban elvileg "mi" van, nem pedig "te" és "én". Ha igen, akkor az csak barátság extrákkal...
32F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!