Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitartanál a párod mellett, ha bűnözői életre vetemedne?
Nem és kifejtem, hogy pontosan miért. Egy jó párkapcsolatnak szerintem többek között az a fő lényeges pontja, hogy etikai/erkölcsi szempontból egyező a gondolkodás módja a két félnek. Részemről és szerintem minden normális ember részéről, ezért nem működne, hiszen nincs rá kifogás vagy indok arra, hogy valakinek az élete ilyen mértékben "kifordulna".
Számomra ezért elképzelhetetlen az, hogy azonosuljak egy ilyen emberrel, még ha előtte másképp is viselkedett, vagy egy nehéz trauma hozta ki ezt belőle. Én azt gondolom, ha ott és akkor rákapott a bűnözésre vagy bárminemű lopásra, akkor az benne volt az elején is, csak elég mélyen, hogy ne kerüljön a felszínre.
27F
Elméletben nem.
Persze kérdés, mennyire egyszerű csak úgy kisétálni egy olyan ember életéből, aki életvitelszerűen űzi a bűnözést.
De milyen bűnöző?
Bérgyilkos, vagy diákigazolvány matricákat másol a melóhelyén, stikában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!