Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kitartanál a párod mellett,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitartanál a párod mellett, ha bűnözői életre vetemedne?

Figyelt kérdés
2020. máj. 17. 09:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem és kifejtem, hogy pontosan miért. Egy jó párkapcsolatnak szerintem többek között az a fő lényeges pontja, hogy etikai/erkölcsi szempontból egyező a gondolkodás módja a két félnek. Részemről és szerintem minden normális ember részéről, ezért nem működne, hiszen nincs rá kifogás vagy indok arra, hogy valakinek az élete ilyen mértékben "kifordulna".

Számomra ezért elképzelhetetlen az, hogy azonosuljak egy ilyen emberrel, még ha előtte másképp is viselkedett, vagy egy nehéz trauma hozta ki ezt belőle. Én azt gondolom, ha ott és akkor rákapott a bűnözésre vagy bárminemű lopásra, akkor az benne volt az elején is, csak elég mélyen, hogy ne kerüljön a felszínre.

27F

2020. máj. 17. 11:37
 12/15 anonim ***** válasza:
31%
Attól függ, milyen bűncselekmény(ek)et követett el. Ha egyszeri, kisebb botlásról van szó (pl. lopás), amit őszintén megbánt és jóvátett, akkor valószínűleg kitartanék mellette. Ha folyamatosan bűnözne, és nem is lenne lelkiismeret-furdalása miatta, akkor otthagynám.
2020. máj. 17. 11:41
 13/15 anonim ***** válasza:

Elméletben nem.

Persze kérdés, mennyire egyszerű csak úgy kisétálni egy olyan ember életéből, aki életvitelszerűen űzi a bűnözést.

2020. máj. 17. 12:55
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Egy kisebb bűncselekményt még talán meg tudnék bocsátani, bár abból sem mindegy, milyet. De életvitelszerűen bűnöző emberrel nem lennék hajlandó egyáltalán kapcsolatban lenni sem, nemhogy párkapcsolatban.
2020. máj. 17. 13:11
 15/15 anonim ***** válasza:

De milyen bűnöző?

Bérgyilkos, vagy diákigazolvány matricákat másol a melóhelyén, stikában?

2020. máj. 17. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!