Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitartanál a párod mellett, ha bűnözői életre vetemedne?
Őszintén? Nem.
Lehet mondani, hogy számít az, hogy milyen bűnt követ el, mert nyilvánvalóan egy lopás nem egyenrangú egy megerőszakolással vagy gyilkossággal.
Viszont az "élet" szó itt általánosítaná a bűnözést, mindennapivá tenni. Hiába kezdene mondjuk egy "kisebb" dologgal, lassan, de biztos elmerülne a süllyesztőben és én nem csatlakoznék hozzá ezen az úton.
Nagyon sokan, szerintem a többség kitartana a férje mellett. Ha komoly a kapcsolat, akkor a párja mellett is. Nézzétek csak a maffiózók és a politikusok feleségeit. De még a gyilkosok mellett is ott áll az asszony a tárgyalóteremben. Olvastam egyszer, hogy amerikában egy fickó (állítólag) alvajárás közben kinyírta az anyósát, apósát. A felesége végig kitartott mellette. A férfit el sem ítélték, talán gyógykezelést ha kapott.
Szóval nagyon sokan kitartanak és ennek pszichológiai okai vannak. Ugyanaz, mint amikor benne ragadsz egy bántalmazó kapcsolatban.
Milyen bűnöző?
Lakásmaffiás, gyerekszerv kereskedő, drogdíler?
VAGY
Olyan tolvaj/csaló, aki gazdagokat foszt ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!