Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon csak én fújom fel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon csak én fújom fel a dolgot vagy másnak is rosszul esne?

Figyelt kérdés

Anyák napján történt az eset. Férjem szedett virágot a kertből, meg a 3 évesünkkel csináltak kézlenyomatos kártyát. Anyósomnak meg nekem is. A mama kapott egy doboz csokit is. Én nem...

Na most ez nekem azért kicsit sza..l esett, lehet, hogy csak azért mert akkor szültem 2 hete...

Megkérdeztem, hogy én miért nem kapok csokit? Azt volt a válasz, hogy mást talált ki.

Mondom ok, akkor majd kiderül mi lesz.

Utána jöttek a kifogások...

Hogy mert a gyerek előbb odaadta, mint ahogy ő azt tervezte,meg hogy mikor a csokit vette csak annyi pénz volt nála, utána jött az, hogy sütit akart sütni. Utána azt is megkaptam, hogy a szándék a fontos..

Szóval lehet, hogy csak én reagálom túl, de mindig is volt/van egy olyan érzésem, hogy az anyja az első...

Pár napja kicsit összekaptunk. (Kint voltunk anyósoméknál, mert bedöglött a kazánunk)

Én felmentem a szobába a picivel, mert éhes volt. Nem jött utánam..inkább lent maradt az anyjával.

Ez is rosszul esett.

Kicsit elhanyagolva érzem magam mostanság, bár ez azt hiszem a hormonok miatt van. :/

2020. máj. 17. 07:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
48%

"Hát nem tudom 1-es, de ha az én 2 hete szült feleségem csokit akar, akkor különösebb alkalom nélkül is bevágódok a kocsiba és veszek mindjárt hármat, hogy legyen tartalék is.

Bár tudom ez a gyakori, látom itt már egy ezer forintos csoki "nagyobb" ajándéknak számít."

Ez tipikusan az a helyzet amikor a szólásszabadság és a hülyeség metszi egymást és olyan dolgokba szól bele az illető aminek az értelmezése is gondot okoz.

Egyszerű nyelven elmagyarázom mint a 8 éveseknek. Nem az a baja a kérdezőnek, hogy csokit enne, de nem kapott. Ha csokit kapott volna, de virágot nem akkor azon problémázna, hogy de az anyja virágot is kap.

Bár tudom ez a gyakori, látom itt már egy szöveg értelmezése is komoly feladatnak számít. :) Csak hogy én is olyan menő legyek mint te.

2020. máj. 17. 13:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Bocsánat, de nagyon felfújod a dolgot.

A mama az mama, az anya, meg anya.

Mamának ad az unoka, a gyerek, anyának meg a gyereke. Remélem össze tudod rakni! :)

Ráadásul, nem tűnsz annyira...higgadt fajtának, mint ahogy elvárod kérdésed alapján, hogy kezeljenek.

Ha ilyenért kiakadsz, akkor vajon másért kiszoktál? Mennyire? Örülj ,hogy nem hagytak még ott. nem vagy kissé irányításmániás? :)

Szopizás... miért, nálatok a férjed szoptat?:O Tetszik ez a munkamegosztás! :) Miért ne beszélhetne az ember az anyjával? Ha a haverokkal beszél, vagy elmegy sörözni is leszeded a fejét?

Ne haragudj ,de a ti kapcsolatotok nem tűnik túl egészségesnek... Keress fel valakit, aki el tudja mondani milyen egy házastársi kapcsolat, mielőtt megütöd a bokádat...

Puszi! :)

2020. máj. 18. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!