Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha a párom nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a párom nem hajlandó elmenni dolgozni? Több mint 2 hónapja ül itthon.

Figyelt kérdés

Itthon ül és nem hajlandó elmenni dolgozni, én dolgozom reggeltől estig, és rendre arra jövök haza, hogy a mosógatóban púposan megrakva edényekkel... És sorolhatnám...

El tudna helyezkedni, és mégse teszi.

2020. máj. 16. 12:29
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
11-es. "A nők többsége nem is áll szóba csóró, pasikkal. Hogyhogy Te........ Már megint ez a gyakoris álomvilág. A pasiknak igen nehéz a pár találás a nőknél meg sorban állnak. Nem jut Magyarországon minden egészséges szexualitású nőnek 10/10 es alfa him. Aki jól néz ki, naponta dugja, a pénzt lapátolja haza - amit természetesen az asszony kezel - furikáztatja. Hát persze.......
2020. júl. 28. 06:34
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Mit csinál otthon? Jobb, ha leülsz vele, hogyha nem dolgozik és otthon sem mozdít semmit, az nem állapot. Mégiscsak egy kapcsolatban vagytok. Remélem, nem mosogatsz el. Azért ne várja már, hogy te csinálsz mindent, mert te vagy a nő, ő meg a nagy büdös semmit. Ha tényleg el tudna helyezkedni, de nem teszi, mit gondol, majd miből éltek?
2020. júl. 28. 08:21
 23/23 anonim ***** válasza:
Én is 2 hónapot voltam itthon. Annak semmi értelme, hogy munkanélküli mellett bevállalsz egy 150 ezer forintos melót. Olyan munkák mindig lesznek, de semmi értelme +30ezer forintért. Akkor inkább nézelődjön még egy kicsit. Ha addig se, akkor vállaljon be egy ilyen kula melót.
2020. júl. 29. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!