Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar tőlem semmit de egyszer csak bőgni kezd és ölel?

Figyelt kérdés

Exemmel újra kezdesen gondolkoztunk.

5evig voltunk egyutt.

Nagy visszatartó erő számára, hogy fel a csaladjatol..és a családja véleményétől..mert szakítás után. Elhordott minden szarnak engem...és nem meri elmondani otthon, hogy hazudott.

És még mindig szeret .

Mai nap már odáig fajult, a dolog.hogy megmondtam neki, hogy ha O nem mondja el otthon a dolgot akkor majd én elfogom..bekattant ezek után...elhordott mindennek, hogy az ő lelkét direkt bantom stb stb..elkapta. Az idegbaj...soha többet nem akar látni, indító féreg vagyok stb stb...

Majd az egyik masodpercrol a másikra...egyszer csak elkattant valami nála...és az utcán letérdelt a földre és igazán szívből bőgni kezdett, és odajött hozzám megoldelt..és hosszú percekig csak Bögöt...és szorosan ölelt....(azaz igazi mély sírás..amikor levegőt is alig kap)

Megkérdeztem ekkor tole, hogy akkor bevallja O otthon a dolgokat. Az volt a válasza bogve még nem.....

Szerintetek mi tévő legyek?

Hozzáteszem nem mer találkozni se velem...mert gyanús lenne stb stb

26/25 évesek vagyunk

2020. máj. 15. 19:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
tini kategória. írj szappanoperát.
2020. máj. 15. 19:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki ilyen idős korában ennyire befolyásolható a szülei által azzal valami komoly gond lehet, és ez esetben jó eséllyel van is. Szerintem az emberek 95% már menekülne tőle.
2020. máj. 15. 19:33
 3/11 A kérdező kommentje:

tudom, mindeni azt mondja, hülye vagyok .. más már rég otthagyta volna.. stb.. a párját.

de én szeretem, nem tudok mit tenni

2020. máj. 15. 19:34
 4/11 A kérdező kommentje:
de szerintetek valóban szerethet ?
2020. máj. 15. 19:52
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem eleg szeretnie, ha a csaladjanak ekkora hatalma van folotte. Ha ez a huza-vona megy, csak kicsinal teged.
2020. máj. 15. 19:54
 6/11 A kérdező kommentje:
tudom, és már kezdek megbolondulni... sose akartam neki ártani..de tudom magamról, hogy sose tudnám elengedni...és ezért inkább már marom.. mint pl ma is.. beszólt, elkezdett ócsárolni... és megmondtam neki, hogy sajnálom , hogy kidobtam miatta azt a lányt akivel összejöttem szakítás után majdnem egy évvel.....és már szavakkal bántom, hogy megutáljon igaz.. ez mai nap volt legelösszőr, mivel ő is hiába mondja, hagyjuk egymást ... nem tudjuk elengedni egymást.....ezért mondtam, hogy az akit kidobtam miatta.. hiányzik..talán jobban szeretett mint ő valaha ..stb stb..és teljesen kiakadt.
2020. máj. 15. 19:57
 7/11 anonim ***** válasza:

Bekattant letérdelt....valami gond van nála. Lehet a családja idézte elő de akkor is kezelés kell,következő stressz helyzetben mit tesz?

Mondjuk ha esküvőtökön kattana be?

Vagy szül 1 gyereket és szülés utáni depressziós lesz??

2020. máj. 15. 20:39
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekek vagytok
2020. máj. 15. 20:41
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsétek el egymást, nyilván annak idején is megvolt az oka a szakításnak. Felesleges olyan dolgot erőltetni, ami korábban sem működött.
2020. máj. 15. 20:50
 10/11 A kérdező kommentje:

A f*sszopó qvarol kiderült..

Másfél éve külön vagyunk. Több mint egy éve van új Palija

..

És az elmúlt fél évben velem csalta a palit...és engem szeret ..stb csak azért húzta az időt...mert nem tudta hogyan dobja ki a másik gyereket...de itt elengedem ...mondtam neki .hogy mondja el bármi van én is elmondtam volt egy baratnom..akit miatta dobtam ki....

2020. máj. 16. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!