Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt vagyok egy muszlim férfivel már 8 hónapja . Van egy kislányom és a vonzalom ellenére is azt mondta ,legyünk csak barátok ,meg van amit majd el kell mondania,stb .Akkor még semmi nem volt köztünk,tehát nem arra hajtott.!?
Figyelt kérdés
Első randin elmondta ,hogy menekültként jött ide 7 éve és megismerkedett egy félig arab (muszlim )tanárnővel ,aki 11 évvel idősebb nála ,2 gyermek édesanyja, elvált ,de még mindig a volt férje nevét viseli,és mivel a férfi akkor már 29 évesen késztetést érzett,hogy legyen valakije,de hivatalosan akarta ,így a mecsetben (de nem anyakönyvezető előtt ) megházasodott ezzel a nővel .Ez volt 6 évvel ezelőtt .A nő segített papírokat intézni a rokonoknak ,neki is segített anno ,de rengeteget hazudik ,ellenőrzi a telefonjàt,fake Facebookokat gyárt és írogat a pasi lányismerőseinek,soha nem akart a férfivel együtt élni .Ma is a két fiával él a pasitól 200km-re ,a férfi egyszer volt a nőnél,a nő vezet inkább ide hozzá,2hetente egyszer ,2-3 órát együtt töltenek és ennyi . A kérdésem : a férfi teljes arab ellenpélda,hiszen a nő irányítja,hazudik stb,de minden el van neki nézve .Minden haverja kérdezi ,mikor házasodik már meg ,mikor lesz családja ,az anyukája is azt mondja (de közben szeretik a nőt ,mert sokat segített...),de azt mondta nekem ,ő már 35 évesen el van késve ,ő anno rosszul választott ,neki már így kell élnie ,el lett kapva , ő már egész életében így lesz ....Ezzel a nővel nincs jövőjük ,soha nem akar a nő vele lakni ,gyereket sem ,csak szexelnek /tek (az utóbbi hónapokban azt sem ).Ja és a férfi szüleinek is hazudik ,hogy a nőhöz mennek ,mert nem meri megmondani ,hogy soha nem a nőhöz(hiába a gyerekek az apjuknál vannak ).Aki az iszlámban jártas ,kérem adjon kiindulópontot2020. máj. 14. 18:27
11/15 A kérdező kommentje:
Én azt értem Mondjuk azt ,hogy egyikünket sem szeret,tisztel ,és majd egy fiatal lányt akar elvenni végül.A fő kérdés továbbra is,miért akar velem összeköltözni,úgy hogy havonta majd 3 órára eltűnik a feleségéhez? Miért van egy ilyen semmilyen kapcsolatban ? Ha a gyermekem nincs itt,mindig együtt vagyunk és majdnem szomszédok is,mindig egyedül van (nincs feleség ,az tuti ,csak az a havi 3 óra együttlét ...).Ha változatosságra vágyik ,arra is lenne más lehetőség ...nekem ez nem fér a fejembe ...nyilván azért is néz el mindent a nőnek ,mert nem érdekli igazán ,ez csak szexkapcsolat közöttük .Engem meg egy stabil embernek használna aki főz ,mos,takarít stb,mellette meg ezt nézzem el .Magam és a kislányom miatt sem fogok vele osszekoltozni ....de nem fér a fejembe ,hogy ez miért van így ...?!
2020. máj. 15. 16:37
12/15 anonim válasza:
Úristen, mert megteheti veled, mert te hagyod. Amúgy tegyükfel tudod mit miért csinál, mi fog változni? Semmi. Ugyanebben a fostengerben fogsz evickélni míg ő mindennap más nőbe teszi a lompost. Mennyivel jobb mi? 🤣
13/15 anonim válasza:
Leírom megint. SZ. A. K. Í. T. S.
10 évet éltem egy arabbal. Nagyon sok mindent láttam, nagyon sok mindent megéltem.
A legnagyobb dumagépek a világon, mindig azt mondják, amit hallani szeretnél. Aztán nemes egyszerűséggel az ellenkezőjét teszik, szemrebbenés nélkül.
Nem tudom, mi nem világos az eddigi válaszainkban. Ne keress okokat, ne akard megérteni, ne akard a helyzetét boncolgatni. Teljesen felesleges. Nincs benne semmilyen racionalitás.
A legvége úgyis az lesz, hogy hozat magának kintről egy fiatal 100% arab szüzet, addig meg jól megmártogatja benned a pemzlit.
14/15 A kérdező kommentje:
Update : kidobtam ,de most alig tudok szabadulni tőle .Össze -vissza hadovàlt ,hogy majd ha meghátasodunk meg a gyerekek ,de akkor tudom ,hogy milyen ruhában kell járnom stb...utána meg tanácsot kért ,hogy mi lehetne a megoldás ,hogy tudja mit akar az élettől?!Illetve ,hogy volt a szabadstrandon és gondolkodott ,hogy MINDEN nőt megdugna és ez az érzés minden férfiban ilyen .Mondtam ,hogy valamilyen szinten biztos vizuálisabbak a férfiak és jobban làzba jönnek ,de te barátom egy ösztönlény vagy ....Szóval nem érdekli őt semmi és senki csak a vágyai kielégülése bárhol ,bárkivel ,bármikor ?! Leesett,jobb később,mint soha .
2020. jún. 5. 17:41
15/15 anonim válasza:
Volt a szabadstrandon és minden nőt megd.na? Ezt mondta az a fèrfi, aki állítólag muszlimnak mondja magát? Ez egy szemét. Minden nacióban vannak ilyenek, jobb hogy megszabadultál tőle, mert csak hasznalt és kihasznált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!