Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Butaság lenne ráírni egy fiú barátomra? fiúk ti mit éreznétek?
Sziasztok, gyorsan elmesélem, hogy mi történt, hogy érthető legyen. Van barátom, és volt egy legjobb fiú barátom, akivel nagyon közel álltunk egymáshoz. Kiderült, hogy a fiú barátom nem közömbös irántam, és az az igazság, hogy én se voltam közömbös iránta, de a barátomat választottam, mert nagyon szeretem őt, és úgy gondoltam, hogy nem akarom tönkretenni a kapcsolatunkat. Ezt meg kellett mondanom a legjobb fiú barátomnak, mindketten sírtunk kicsit azon az éjszakán, mivel tudtuk h a barátságunk is véget ért. Nos, az a helyzet, hogy én ebbe azóta se bírok beletörődni, elképesztően hiányzik mint barátom, nagyon sokszor gondolok rá, de nem tudom, hogy egyáltalán illendő lenne-e ezek után ráírnom, hogy beszéljük meg, legyünk újra jóban. Nem tudom, hogy vajon mit érezhet most, mivel azóta nem beszéltünk, csak minimálisat. Fiúk, ti mit tennétek a helyében?
Mit éreznétek? Szerintetek utál? Ti akarnátok beszélni egy barátnőtökkel ezek után?
köszönöm a válaszokat előre is.
22 L
Ezek után a "legyünk barátok" nem fog működni, bármennyire is szeretnéd. Ez nem így működik, tudom, hogy számodra ez lenne az ideális, de fogadd el, hogy ő is egy ember saját döntésekkel, és mivel te anno választottál, és nem őt, nem hiszem, hogy ettől el tudna vonatkoztatni a jövőben, ez egy örök tüske marad benne, amit nem fogsz tudni áthidalni.
Meg kell ezt tanulnod, ez a felelősség leckéje, a döntéseid felelősségéé. Mert nem úgy van az, hogy te ezt is, és azt is akarod és az úgy is lesz, mert neked az úgy jó és kész. Ha választanod kell két ember, dolog, ideológia stb. között, akkor nagyon benne van az, hogy a másikról le kell mondanod örökre. Nem lehet mindent megúszni és mindent megnyerni a felelősség alól való kibújással, vagy annak kísérletével.
Tehát bevallottátok mindketten egymásnak hogy többet éreztek, de te most mégis előjönnél a "legyünk barátok szöveggel"
Végül is ja , nő vagy , női logika, hogy mondunk valami egyértelmű dolgot , de teljesen máshogy cselekszünk utána....
Hagyd békében a srácot , ne kínozd. Ha egy nőbe szerelmes vagyok , akkor nem szeretnék csak a barátja lenni. Időt adok magamnak , lezárom , és nyitok más felé.
Ha felkeresnéd hitegetésnek venné, reménykedne hogy mégis úgy szereted.... hagyd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!