Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm adott egy utolsó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm adott egy utolsó esélyt.Bizonyítanom kell,hogy maradjon velem.1 találkozás áll rendelkezésre,szerintetek?Többi lent

Figyelt kérdés

Na szóval ma válasz elé állítottam,hogy akarja e folytatni vagy nem,mondta jelenleg nem.Erre válaszoltam,hogy adjon nekem 1 esélyt és bebizonyítom,hogy mégis megéri velem maradnia.Ha nem sikerül mondta,hogy nem tud szakítani velem,nem tudja kimondani és akkor se veled se nélküled lesz.Érdekes mert a többi Exének kibírta mondani,nekem meg nem.Ez akkor jót jelent.Nagyon szépen megkérek mindenkit,hogy tippeket adjatok nekem,főleg csajok,mert ti tudjátok,hogy mire van szükségetek,de fiúk ti is írhattok,hogy mivel szereztétek vissza a barátnőtöket.Idáig amit kiterveltem az egy sétálás lesz fel a hegyre ahol belátni az egész környéket,az úton közben viccelődni mókázni a régi emlékeket felhozni.

Sok tippet kérek amiből tanulhatok.Köszönöm szépen

2020. máj. 13. 19:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Más csávót nem talált,én írtam neki hogy adjon még 1 talit és gondolja át a dolgokat.Eközben mondtam neki,hogy ha itt nem sikerül akkor nem sokáig fogom húzni es elhagyom.Elszomorodott nagyon és nem akar szakítani.

Azt terveztem hogy pluszba a hegymászás után elmegyünk a haverjaimmal egy kicsit dumálni az is feldobja,meg az ő haverjaival is dumálunk és a nap végén elmondja hogy érezte magát

Köszönöm a kommenteket

2020. máj. 14. 17:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Francnak se kéne egy ilyen játszmázós liba
2020. máj. 14. 18:16
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem liba csak én rontottam el és most már nagyon nehéz vissza csinálni.Általában ilyenkor jönnek rá a csávók az utolsó pillanatban,hogy mit rontottak el.
2020. máj. 14. 18:40
 14/15 Kistál_és_a_bor ***** válasza:

#8.(máj.14.13:21)

Gondolom, inkább saját magát "hintáztatja" Kérdező...

2021. febr. 18. 04:06
 15/15 A kérdező kommentje:
Már lassan 1 éve nem vagyunk együtt! Túl estem rajta,és most az életembe egy másik nő van.Aki fél a továbblépéstől itt az élő példa,hogy igenis túl lehet rajta magad tenni!
2021. márc. 28. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!