Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gáz ha fiatalabb nálam a pasim?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és egy 14 éves srác tetszik nekem, de nem tudom mit tegyek, hogy kell hozzáállni egy 14 éves sráchoz.És a szexel mi lesz?Ö még fiatalka nem?Nekem viszont hiányozna...(mert ezelötti pasim 24 éves volt)2008. nov. 23. 18:50
1/9 anonim válasza:
16évesen írod h neked hiányozna a szex..kis ribi...bocs...
2/9 anonim válasza:
sztem nem ribi,csak egészséges.véleményem szerint nem tanácsos fiatalabb fiúval járni.ha testileg elég érett is,lelkileg biztosan nincs megfelelő szinten.persze ezt most hiába mondom,ha teljesen odavagy érte.viszont ha nem vagy nagyon szerelmes,akk inkább hagyd az egészet.
3/9 anonim válasza:
16évesen kijelenti h fiatalka a pasi,neki meg hiányozna a sex...kicsit gáz...
4/9 anonim válasza:
Ha tetszik...ő biztos örülni fog neki h te tapasztaltabb vagy!! Habár korban ez a felállás tényleg szokatlan,de ez h hiányozna a szex!!!! hát hát....:)
5/9 anonim válasza:
16 évesen mi gond van, ha szereti a szexet? 14 éves kortól teljesen törvényes már jó sok éve.
Mondjuk neked lehet h ciki, de srácnak lesz pár irigye az tuti :D
6/9 anonim válasza:
szerintem még előbb járja ki az a gyerek az általánost
7/9 anonim válasza:
Nem gáz, de szerintem egy 14éves nem nagyon tud megvédeni, stb. Szal hátrányok vannak és lesznek.
8/9 anonim válasza:
Szia!
Nem ciki szerintem,de azért a szexel még várjatok,nem kell síetni semmivel!De ha mégis arra kerül a sor,használjatok gumit,erre nagyon figyeljetek!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, de sztem is várok még a szexel. :D De ha nagyon szoros lesz a kapcsolatunk, és úgy érzem bene van ö is akkor megpróbálom!
2008. nov. 24. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!