Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy reagálnátok? Minnél többen írjatok!
Hát bántana a dolog,és a végére járnék,hogy miért inkább oda" megy,valami van a háttérben,kavarás vagy valami,én biztos utána járnék mi is az igazság,mert ha én megbeszélek valamit és azt mondja ok,utána visszamondja,mert jajj közbejött valami,akkor először megkérdezném micsoda? ha nem tud válaszolni egyértelmű,hogy van valami kavarás a háttérben.
Remélem jól értelmeztem a kérdésed!
23/L
Fiatalság, bolondság:)
Mondom ezt 26 évesen!
A fiatal fiúknak még fontosabbak a haverok, mint a barátnő, de idővel megkomolyodnak ám. A férjemnek pl nem hiszem, hogy tudnának már olyan programot mondani, ami miatt lemondana egy előre megbeszétl dolgot velem, meg a kislányunkkal. Egy bizonyos kor után fontosabbnak kell lennie a családnak, mint a haveroknak. Akinél nem így van, ott valami gáz van.
De tizenévesen, meg huszonegypár évesen szerintem ez még nem így működik, bár nekem is nagyon rosszul esett volna anno, ha egy közös programot így lemondott volna a párom.
Szóval hívott téged is,akkor nem olyan nagy a gond itt,csak neked rosszul esett a dolog.Nem csinált ő semmi rosszat,csak a haverjait sem akarja hanyagolni,amit jól is tesz,te is mehettél volna,ha nem hív téged az lett volna gáz..szerintem légy nyugodt,nem olyan nagy probléma akkor ez,beakart téged is vonni a dologba,csak te megsértődtél,majd kibékültök ha lenyugszol.
Nem lesz semmi gond.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!