Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változtassak?
Lassan 4 éve vagyok együtt a barátnőmmel. Ő egy olyan lány, aki mindent megtesz nekem kérnem sem kell. Elfogadott egy gyerekkel, nem bánja ha a hétvégéket amikoris kettesben tudnánk lenni, inkább a fiammal töltjük. Elhalmozza a gyerekemet mindennel, szó szerint! Süt, főz.. neki/nekem.
Keveset tudunk együtt lenni a külföldi munkánk miatt. De telefonon napiszinten kamera hivasozunk, beszélünk..
Vele tervezek, tényleg tökéletes, kívül belül egyaránt.
Mégis nagyon sok olyan eset volt, hogy pl veszekedtünk 1-2 napot nem beszéltünk és le buktam nála hogy új nő ismerőseim lettek fb.-on
Volt hogy írogattam is, és ami a legnagyobb hiba volt talán az az, hogy talált egy veszekedést követő békülés során egy SMS-t amit a fiam anyja írt, hogy akkor megyünk - e enni együtt.
Na ezt mindig a fejemhez kapom, és tulajdonképpen jogosan, hiszen ugye ő nem egy olyan nő az életembe akit pl a disco WC - Ben megdugtam és soha többé nem találkozunk. Hanem heti szinten kapcsolatban kell lennünk a gyerek miatt. De tényleg nincs szándékom vele már ki bekulni sőt egy nő sem érdekel komolyan a barátnőmön kívül, de ezt ugye már soha nem fogja elhinni. Nem tud bízni bennem, kételkedik, veszekszik stb.
De sajnos én ilyen vagyok... Hogyan nyerjen vissza a bizalmát? És hogyan változtassak magamon???
"le buktam nála hogy új nő ismerőseim lettek fb.-on"
Ezzel pontosan mi is a baj? Természetes, hogy az embernek vannak ellenkező nemű ismerősei; ha már ezt megcsalásnak érzi a barátnőd, akkor betegesen féltékeny.
Jót tenne, ha nagyobb szabadságotok lenne a kapcsolatban.
Nálunk ez tény, hogy én sem viselem el hogy neki idegen férfiak legyenek ismerősei.. Mert minek? Ha valakit ismer nyilván semmi gond nélkül legyen ismerőse.
És ő ezt ugyanígy gondolja, az idegen nőkkel kapcsolatban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!