Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Min változtassak?
Sziasztok.
5 éve vagyunk együtt. Egyszerűen nem tudom mit kezdjek magunkkal. A barátnőm kezd felvenni egy olyan stílust, amit már nem tudok megoldani. Parancsolgat, a szüleim előtt lekezelően beszél velem.
Ma este is egy "Te nyomorék" jelzőt használt, amin ki akadtam. Természetesen összevesztünk.
Mindig minden vita azzal ért véget, hogy én kértem elnézést a béke érdekében, de ebbe kezdek bele unni. Ma nem kértem elnézést. Szexuális téren is elutasító, 10-ből 9x. Ő soha nem kezdeményez, és már ebbe is kezdek bele unni. Nekem kell mindig pitizni, bocsánatot kérni, és nyelni. Ha van is szex, akkor én bármit kérek az nem jó, undorító vagy egyszerűen le van tudva annyival, hogy ha nem tetszik mennyek prostihoz. Pedig nem nyakatekert extrém dolgokat kérek, de ez nem az a kategória így inkább nem mennék bele a részletekbe.
Munkában sem tud megmaradni, mert egészségi állapota miatt nem bír. Cukor beteg, ezenkívül van egy sor problémája, amikből kifolyólag gyerek sem lehet. Édesanyjának és neki közösen, több millós tartuzásuk van bedőlt hitelek miatt. Ha nem én, anyukáját már útra tette volna az önkormányzat. 600 ezer Ft-ot fizettem ki a tartozásaiba, hogy ne maradjon fedél nélkül. Ő egy Note8 telefonnal telefonálgat, én egy Alkatel pixin.
24/48ba dolgozom főállásban, mellette van egy 2. munkahelyem is, így anyagi problémánk nincs. Havi 80 ezer Ft-ot adok az anyósomnak, hogy legyen pénze mert a nyugdíja felét tiltják, így kb kap 50 ezer Ft-ot. Ami mellett dolgozik is, de mint mondtam rengeteg az adósság.
Igen, tudom aki elovasta eddig, felteszi a kérdést, hogy miért is vagyok vele még együtt. Ma este kijelentettem, hogy 2 hónapra menjen vissza az anyjához de már megbántam. Csak a miért nem értem. Miért bántam meg... Mit tudok szeretni benne... Sok ember már régen elhajtotta volna, de egyszerűen én képtelen vagyok rá. Ha bele gondolok abba, hogy éjszakánként nem szuszog melettem, vagy ha nem tudom megölelni, ha nem látom, megőrülök. De ez a viselkedése, és hozzá állása is kikészít. Soha nem csalt meg, ebben 100%-ig biztos vagyok. Szerintetek mihez kezdjek? Lassan úgyérzem felörlődöm, és feladom. Igen sokszor eszembe jutott az öngyilkosság is...
Szeret ő még engem, vagy csak a saját tudatán kívül eszköz vagyok?
Köszönöm ha szántál időt rá és elolvastad.
"Sok ember már régen elhajtotta volna, de egyszerűen én képtelen vagyok rá. Ha bele gondolok abba, hogy éjszakánként nem szuszog melettem, vagy ha nem tudom megölelni, ha nem látom, megőrülök. "
Ezt hívják úgy, hogy társfüggőség. Neked nem ő hiányozna, hanem bárki, akihez hozzá lehet bújni.
Nyilvánvaló, hogy az égvilágon semmit nem ad neked ez a párkapcsolat, tehát éppen ideje lenne kilépned belőle. Egyetlen egy dolgot nem tudtál írni, amit értékelni tudsz a barátnődben, vagy ami miatt szeretheted. Ez nem gyanús?
Igen. Gyanús. Én is gondoltam már erre, de nehéz lépés. Legbelül remélem megtud változni, de rá kell jönnöm, hogy nem.
Gondoltam már szakember segítségére is ha lesz annyi erőm, hogy elküldjem.
Ez így nem rendes kapcsolat, inkább csak kihasznál téged az anyjával. Úgy tűnik, hogy nem szeret téged, és nem is vonzódik hozzád; érzelmi intelligenciája, empátiája közel 0.
"ha nem tetszik mennyek prostihoz" Szerinted ilyen elhangozhat egy olyan nőtől, aki szeret, és téged akar?
Nagyon nagy szived van, vagyis ebbol a kis szivegbol ez derul ki.
Mondjuk jo lenne tudni, hogy a baratnod, hogyan adna elo a sztorit, aztan kiderulne, hogy benned is sok hiba van..
Na de csak ennyit tudtunk meg, hogy kivagy hasznalva, szoval azt tanacsolom, hogy ha te nem vagy hibas semmiben, tenyleg szived, lelked kiteszed, megsem vagy jo, akkor muszaj szakitanod mert tonkre fogsz menni megjobban. A szakitas fajni fog, de elmulik idovel es tovabb tudsz lepni, talalsz majd olyan lanyt aki ertekelni fog teged, de ha továbbra is benne maradsz ebbe a kapcsolatba csak az idodet fogod vesztegetni, es a vegen meggyulolod majd a "baratnodet"
dobd ki, még ezen a héten.
nála jobbat érdemelsz.
pontosabban: senki nem érdemel ilyen szar társat, mint a tiéd.
#4 Hiba nélküli ember nincs. Én sem vagyok hibátlan. A házi munkából nagyon kevés alkalommal veszem ki a részem. Ezt biztos félhozná, ha lehetősége lenne itt most hozzá szólni a kommentekhez. Igazából biztos tudna többet is,de saját magam nehéz megítélni. Nem iszom, nem nézek más nőre. Nem maradok ki barátokkal, nem megyek sehová nélküle csak dolgozni. Hibám közé sorolnám azt is, hogy sokszor vagyok meggondolatlan, és sokszor vannak dühkitöréseim, mikor bizony megbántom a körülöttem lévőket, amit 5 perccel később még is bánok. Mint írtam, hiba nélkül nincs ember.
A társfüggőség az eddigi legjobb diagnózis, ami illik rám. Gyermek korom sajnos nem úgy zajlott ahogy a normális értelemben vesszük.
Az édes szüleimtől elvettek, és 1 éves koromban hoztak el az intézetből. Akkori nevelőapám 13 éves koromtól 16ig molesztált. Ezt máig nem tudja senki. Azért lett ennek is vége, mert szétmentek a nevelőszüleim. 18 évesen kezdtem dolgozni az iskola mellett, mert a nevelőanyám képtelen volt eltartani 2őnket. 27 éves koromban volt 2 év mikor nem tudtam dolgozni, mert elázott egy autó és mindkét lábam és a csípőm tropára ment. Ágyhoz majd gyógytornászhoz és székhez voltam kötve. Ebben az időszakban ismertem meg a párom. Szóval az élet kiosztotta a maga pofonjait, de a legnagyobbak még úgyérzem hátra vannak. Sokszor olvasok és látom, ahogy azt mondják "ne add fel soha". Csak van az pont mikor fel kell adni, ha másnem pofon árán. Nekem is ezt kellene tennem ezzel a kapcsolattal, de igen félek tőle. Mert kinek is kellene egy félnyomorék. Kinek is kellene egy olyan ember mint én akinek sokszor sok hibája van. Szeretem a párom, de nélküle egyedül maradnék ezt tudom. Lehet pont ettől félek a legjobban és keverem az érzéseim. Most mindenesetre elküldöm az anyjához, és megpróbálom milyen egyedül.
Tudom... Megint sokat írtam. Ha valakinek lenne még ötlete, hogy hogyan lábaljak ki ebből, azt megköszönöm.
Annyit biztosan lehet tudni, hogy nem szeret és az is valószínű, hogy csak azért van veled mert hasznot lát benned azzal, hogy próbálod kihúzni őket a szarból.
Ám a "nyomorék"-ozás, szexuális elutasítás, "menj prostihoz" kijelentések már bőven elég kellene, hogy legyen, hogy véget vess a dolognak.
Ám nem mondom, hogy nem értem meg 100%-ban az álláspomtodat. Jelen helyzetben viszont nagyon úgy áll a dolog, hogy ha öngyilkos is lennél ami hülyeség egy olyan ember miatt aki le sem szar, egy könnycseppet nem hullatna miattad.
Azt meg ne vedd annyira biztosra, hogy nem csalt még meg. Ha ennyire vak vagy és ennyire behódoló akkor még inkább azt csinál majd amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!