Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lépnél, ha a férjed/feleséged azt mondaná, 'nem vagyok szerelmes beléd'?
Sírnék és megkérdezném,mi az oka ennek a kijelentésének??
Semmiképp nem venném fél vállról,hisz bántana,hogy miért nem szerelmes már belém!!
23/L
Szíven ütne rendesen, ha a férjem ilyesmit mondana... Szerintem ha nem is szerelmes már az egyik fél, akkor is nagyon nagyon szereti a másikat, és pont emiatt nem mond neki ilyesmit, h : nem vagyok beléd szerelmes..
üdv 25/L
a 85%- os 11:28-nak teljesen igaza van!!!!!!!!!!
Az év volt párom ugyanezt a mondatot vágta hozzám, miközben már persze titokban fűzte az új nőt, akire vágyott.
Én ezt az egészet nem értem. A család funkciója (és így a házasságnak sem) nem a lángoló szerelem. Persze úgy gyönyörű, ha van.
A család funkciója a gyerekek felnevelése. Lángolni lehet előtte/utána, gyereket felnevelni (mégha manapság ez divatos is) azonban optimálisan családban érdemes. Az nyújt biztonságot, mintákat, elég időt és pénzt erre (nyilván a bántalmazós családokról nicns szó)
Épp ezért számomra teljesen érthetetlen, hogy miért akar mindenki első-szerelmes lángolásokat a házastársával szemben. A család a közös célokról szól, egymás szeretetéről és tiszteletéről, segítéséről, gondoskodásról. Igen, nem lehet 4 év múlva úgy tenni, mintha akkor találkoztak volna először, és először lángolnának egymás iránt. Aki ezt akarja, az rosszul hiszi
Ha kérdés nélkül mondja, ill. ő kezdeményez róla beszélgetést, vagy erre tereli a szót, akkor ez egy szakítás kezdete, amit ő már eldöntött magában, de nem tudja tálalni.
Hasonló választ vár rá, hogy könnyebb legyen a lelke.
Ilyenkor kell megígérni fűt-fát, renbehozunk majd ezt-azt, de tudnia kell az embernek, hogy innen nincs vissza!
Meg kell még dugni, ahányszor csak lehet, aztán keresni másikat!
Ebben a témában az alábbi poszt nagyon tanulságos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!