Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire komoly probléma, ha nem az én kategóriámból szedtem össze barátnőt? (túl szép)
"Egy normális ember a másik személyének örül."
Naná persze, és a tündérecskék vidáman szökdécselnek a szivárvány-kastély körül, miközben a színváltós unikornisok rózsaszín vattát legelésznek. Kár, hogy a valóság nem ez.
Na ja, more az életet élvezni kell, YOLÓÓÓÓÓÓÓ ಠ_ಠ
#Demostkomolyan
Kérdező, ne gondolkozz, használd ki ezt a pár percet, kezeld úgy, mint egy Sugar Rush periódust a Jazz Jackrabbit 2-ben.
Ezzel a mentalitással te hamarabb fogod elcseszni ezt a kapcsolatot. Az összes páromnál objektíven nézve "jobban" néztem ki. Soha nem érdekelt, bármelyikkel leéltem volna az életem. Mindig nagyon nagyon figyeltem rá, hogy a legkisebb okuk se legyen féltékenységre. Na hát ehhez képest az önbizalomhiány meg a felszínesség miatt mindegyik tönkretette a kapcsolatot. Ha egész nap erényövben ültem volna otthon akkor is jött volna az önsajnáltatás, hogy úgy is találok jobbat meg biztos minden pasi rámmozdul. Majd persze jött az önbizalmam sorozatos rombolása, a lehúzás, a lelki terror.
Kutyát nem érdekli, hogy ki hogy néz ki ha szereti, értelmes ember nagyon nem kategóriákban gondolkozik. De aki úgy áll a kapcsolathoz, hogy a másik biztos keres majd jobbat csak mert jól néz ki annak nem való kapcsolat. Előbb kaparja össze a lelki világát és szerezzen önbizalmat.
Mintha ez lehetséges lenne. Mármint persze lehet, csak az marad el, hogy kb. ennek ára felér egy kisebb ország éves költségvetésével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!