Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire komoly probléma, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire komoly probléma, ha nem az én kategóriámból szedtem össze barátnőt? (túl szép)

Figyelt kérdés
A felszínes ember azt hiszi, hogy ez mennyire jó, de ha belegondolunk kicsit, akkor nem annyira, elvégre sokkal komolyabb a konkurencia, aki folyton le akarja csapni a kezedről, tehát sokkal nagyobb eséllyel bukod az ilyen csajt, nem? J
2020. máj. 10. 22:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
4%

"Egy normális ember a másik személyének örül."

Naná persze, és a tündérecskék vidáman szökdécselnek a szivárvány-kastély körül, miközben a színváltós unikornisok rózsaszín vattát legelésznek. Kár, hogy a valóság nem ez.

2020. máj. 10. 22:33
 12/17 anonim ***** válasza:
42%

Na ja, more az életet élvezni kell, YOLÓÓÓÓÓÓÓ ಠ_ಠ

#Demostkomolyan

Kérdező, ne gondolkozz, használd ki ezt a pár percet, kezeld úgy, mint egy Sugar Rush periódust a Jazz Jackrabbit 2-ben.

2020. máj. 10. 22:36
 13/17 anonim ***** válasza:
63%

Ezzel a mentalitással te hamarabb fogod elcseszni ezt a kapcsolatot. Az összes páromnál objektíven nézve "jobban" néztem ki. Soha nem érdekelt, bármelyikkel leéltem volna az életem. Mindig nagyon nagyon figyeltem rá, hogy a legkisebb okuk se legyen féltékenységre. Na hát ehhez képest az önbizalomhiány meg a felszínesség miatt mindegyik tönkretette a kapcsolatot. Ha egész nap erényövben ültem volna otthon akkor is jött volna az önsajnáltatás, hogy úgy is találok jobbat meg biztos minden pasi rámmozdul. Majd persze jött az önbizalmam sorozatos rombolása, a lehúzás, a lelki terror.

Kutyát nem érdekli, hogy ki hogy néz ki ha szereti, értelmes ember nagyon nem kategóriákban gondolkozik. De aki úgy áll a kapcsolathoz, hogy a másik biztos keres majd jobbat csak mert jól néz ki annak nem való kapcsolat. Előbb kaparja össze a lelki világát és szerezzen önbizalmat.

2020. máj. 10. 22:47
 14/17 anonim ***** válasza:
18%

Mintha ez lehetséges lenne. Mármint persze lehet, csak az marad el, hogy kb. ennek ára felér egy kisebb ország éves költségvetésével...

2020. máj. 10. 22:54
 15/17 anonim ***** válasza:
52%
Attól függ mennyi pénzed van. Ha sok, akkor nyugodjál le, mert marad ameddig eltartod, ha kevés, akkor csak átmeneti megoldásnak kellesz, ameddig nem talál jobbat. Ennyire egyszerű. Aki meg mást mond az hazudik.
2020. máj. 11. 07:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Később kiderül.
2020. máj. 11. 08:36
 17/17 A kérdező kommentje:
13-as! Az ilyen süket dumádat el is hiszi valaki, vagy csak a magad megnyugtatására mondod?
2020. máj. 11. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!