Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire komoly probléma, ha nem az én kategóriámból szedtem össze barátnőt? (túl szép)
Figyelt kérdés
A felszínes ember azt hiszi, hogy ez mennyire jó, de ha belegondolunk kicsit, akkor nem annyira, elvégre sokkal komolyabb a konkurencia, aki folyton le akarja csapni a kezedről, tehát sokkal nagyobb eséllyel bukod az ilyen csajt, nem? J2020. máj. 10. 22:04
1/17 A kérdező kommentje:
Azt még hozzáteszem, hogy szerintem engem átmenetinek "placeholder" használ.
2020. máj. 10. 22:06
2/17 anonim válasza:
Ha tudod, hogy átmeneti vagy, akkor használd ki. Ha más nem is, legalább lefeküdtél valakivel aki vonzó volt számodra, ez már több, mint amit a többség elmondhat magáról.
3/17 anonim válasza:
Nincs ilyen, hogy atmeneti, a nok jol megvannak egyedul, de nem josolok nagy jovot a kapcsolatotoknak, amilyen kis csira a felfogasod.
4/17 anonim válasza:
"a nok jol megvannak egyedul"
Ez így nem teljesen igaz. Inkább úgy, hogy jól megvannak alkalmi, egyéjszakás kalandokkal. Ilyenre rengeteg példát ismerek, és nem csak a fiatalok között, a legidősebb példa erre több, mint 50.
5/17 anonim válasza:
4-es jól mondja. A legtöbb nő veszélyesen kapcsolatfüggő. Sokan nem is tudják magukat párkapcsolaton kívül definiálni. Ezért került be a köztudatba a liánozás.
6/17 anonim válasza:
Arra a ferfiak altal kitalalt kamuszora gondolsz? Xd Ami raadasul a ferfiakra ezerszer jellemzobb?
7/17 anonim válasza:
De van olyan, hogy egy nő átmenetre használ valakit. Nőként tanúsíthatom.
8/17 anonim válasza:
A felszínes ember gondolja azt, amit te. Amit írtál, hogy azt gondolja, azt egy sajátos embercsoport gondolja a felszíneseken belül. Egy normális embernek nincsenek ilyen gondolatai. Egy normális ember a másik személyének örül.
Ismétlem, amit leírtál, azt gondolja egy átlag felszínes ember. Az már csak illúzió, hogy ezt te belegondolásnak hívod. Nem hiszem, hogy gondolkodásban jó vagy, azok ritkán felszínesek.
9/17 A kérdező kommentje:
8-as! Szerintem meg éppen az a baj, hogy túl jó vagyok gondolkodásból. Ezért van az, hogy amint végiggondolom a jövőképeket, és lehetőségeket finoman fogalmazva sem tetszik, amit látok. Egységsugarú átlagfaszi letudná annyival, hogy magát egy alfa hímnek gondolja, ha jó nője van, aki őt majd "örökre szeretni" fogja. Aztán meg koppan, pont mert nem gondol bele.
2020. máj. 10. 22:30
10/17 anonim válasza:
Te meg emiatt fogsz koppanni, mert senki nem szereti a fszsagokon gondolkodo, eletet nem elvezo ferfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!