Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érzetétek úgy, hogy egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzetétek úgy, hogy egyedül boldogabbak lennétek mint az aktuális kapcsolatotokban?

Figyelt kérdés

Én eddig majdnem az összes kapcsolatomban így éreztem magam. Szakítás után megkönnyebbűlve érzem magam de egy idő után megint magányosnak érzem magam. Sokszor a sok negatív élményről hajlamos vagyok elfeledkezni és akár az exhez is visszamenni...de utána kezdődik újra minden.

Szívem szerint hagynám az egész kapcsolatosdit és élnék egyedül...de sokszor magam alatt vagyok mert magányosnak érzem magam és, hogy annyira sz@r a szemlyiségem, hogy senkivel nem tudok együtt maradni.

30/f

2020. máj. 9. 20:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mintha szóról szóra én írtam volna ezt a bejegyzést. Nálam most lett nagyon elég. Már egyáltalán nem fog kelleni senki. Úgy érzem.
2020. máj. 9. 20:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A mostani kapcsolatom előtt mindig ezt éreztem. El sem tudtam képzelni, hogy lehet ez másképp is.
2020. máj. 9. 20:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez vagyok nőben. Megnyugtató olvasni, hogy nem csak én vagyok ilyen. Amikor van kapcsolatom, akkor néhány évig jó, és akármennyire is szeretem, elvágyódom, magányt, csendet, egyedüllétet akarok. Talán a szabadságom, az önálló életem elvesztését látom egy kapcsolatban. Aztán mikor egyedül vagyok, akkor újra hiányzik.

Most már letettem róla, jó néhány éve nem mentem bele szerelmi ügybe, mert nem szeretnék ennek kitenni mást. Talán egy picit el is billent abba az irányba a dolog, hogy jobb egyedül. A magányos időszakokon meg viszonylag hamar túljutok.

2020. máj. 9. 22:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
#3-as vagyok. Bocs, de privátra nem válaszolok. A magány érzést engedem kb. két napig, ha kell sírok, ha kell engedem az önsajnálatba engedni magam, de aztán tudatosan véget vetek neki, és igyekszem lekötni a figyelmem és észrevenni, hogy mennyi jó dolog van az életemben, és milyen kiegyensúlyozott vagyok egyedül. Belegondolok, hogy ha lenne párom, akkor mellőle is elvágyódnék újra, és belátom, hogy jobb így. Lehet tényleg csak azért éreztünk így, mert még nem találkoztunk azzal az emberrel, aki mellől nem szeretnénk elmenni, mert tud minket kezelni mindenestől, az elvonulási időszakokat is.
2020. máj. 9. 22:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Én most hasonlóan vagyok nőbe. Egyszerűen az utolsó kapcsolatomban annyira kiégtem hogy egyedül kiegyensúlyozottabb vagyok. Ugyanakkor vágyom egy kapcsolatra. Itt vagyok 31 évesen szerintem annyira nwm pocsék a személyiségem, hogy ne passzolna valaki.
2020. máj. 9. 23:49
 6/10 A kérdező kommentje:

Valójában nekem is a szabadság tetszik az egyedüllétben. Szeretek független lenni, azt tenni amit szeretek és amikor szeretném. Természetesen tudok alkalmazkodni másokhoz, de csak egy bizonyos szintig. Az zavar igazán amikor mindenről be kell számoljak valakinek, minden lépésem meg kell indokoljam...vagy ami a legrosszabb amikor el kell kérezzek.

A magány elillan egy idő után mert vannak barátaim. Inkább azokra "irígykedek" igazán akik megtalálták a lelki társukat. Akik nem csupán férj vagy feleség egy kapcsolatban hanem igazi barátok, hasonló érzésekkel, hobbikkal vagy akár véleménnyel. Ebben az esetben nem nehéz kapcsolatban lenni. A gond az, ha az egyik félnek túlságosan alkalmazkodnia kell a másikhoz.

Hát igen, ha nőként kiírod erre az oldalra, hogy egyedülálló vagy, rögtön elárasztanak privát üzenetekkel az ismerkedni vágyó férfiak. Én biztosíthatlak, hogy nem írok...nem szeretem a távkapcsolatokat. Még a rendes kapcsolatban sem vagyok jó :)).

2020. máj. 9. 23:58
 7/10 anonim ***** válasza:

Kérdező ha van kapcsolatod akkor azt miért nem tudod ugy alakitani ahogy akarod?

Ha rossz a szemelyiseged akkor miert nem valtozatasz rajta?

2020. máj. 10. 02:09
 8/10 A kérdező kommentje:

Egy kapcsolatot csak bizonyos mértékig lehet "alakítani". Ha ezek után sem működik akkor valamelyik fél beletörődik és megalkuszik. Én megpróbáltam de nem érzem jól magam benne. Beszélgettünk erről és egyetértünk abban, hogy nem illünk össze. Ezen az ember könnyen túl teszi magát...párszor. Sajnos amikor már a sokadik kapcsolatnak ez a vége, az ember el kezdi keresni a hibát. Én magamban.

"Ha rossz a szemelyiseged akkor miert nem valtozatasz rajta?"

Ez olyan mintha egy alvás zavarral rendelkező embernek azt tanácsolnád, hogy próbálja lecsukni a szemét. Természetesen ez volt az első dolog amit csinált...sikertelenül.

Gondolkodtam a személyiségemen, de valójában nem rossz. Talán túl realista vagyok és ez megöli a romantikát. Tulajdonképpen nem is kell tökéletesnek lenni, csupán kell találni valakit aki elfogad vagy hasonlóan "tökéletlen". Akkor érzem magam nullának amikor olyan férfiakat látok akik bunkón, arrogánsan viselkednek, mégis komoly párkapcsolatban élnek. Valamit nagyon jól csinálnak :)).

2020. máj. 10. 22:27
 9/10 anonim ***** válasza:

A masiknak vannak testi lelki szellemi igenyei egy tarstol. Ha te nyujtasz pozitivat a masiknak akkor melletted2maradnak. Ha komor vagy búval bszott vagy ,vagy nem tudsz semminek örülni azbeletben vagy nincs egy kedves szavad a masikhoz akkor a saját hazad táján kell kezdeni a sepregetest! Es nem mast okolni erte. Es nem arra varni h majd jön egy mazoista aki igy elfogad.

Sok ember azt hiszi h realista pedig inkabb buval bszottak.

Csak a rosszat kepesek észrevenni az életben.

2020. máj. 10. 23:03
 10/10 A kérdező kommentje:

#7-es, kiadtad magadból?

Nem tudom ismersz-e vagy milyen statisztikákból meríted ezeket az okosságokat, de nagyon leegyszerűsíted a dolgokat.

Ha az elvakult hühödet félreteszed akkor olvashatod, hogy nem arról van szó, hogy minden kapcsolatomnak úgy lesz vége, hogy a barátnőm dob, hanem azért mert igyekszek mindent megadni de mégsem vagyok boldog. Ha neked az elég, hogy egy lány veled van csak mert nyújtasz valami "pozitívat" akkor örülök neked. Nekem ennél egy kicsivel nagyobbak az elvárásaim. Én szeretnék boldog lenni.

A pesszimizmusról meg negatívumról szóló részt sajnos nem tudom hova tenni. Őrvendek, hogy elmondtad, de sajnos nem fűződik a témához. Mondjuk kicsit barátságosabb hangnemet elvártam volna, hisz nem vétettem ellened, de még csak a kérdésre sem volt kötelező válaszolni.

2020. máj. 11. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!