Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom semmibe vesz?

Figyelt kérdés
Érthetetlenül és csalódottan állok párom viselkedése előtt.Fél éve vettem el feleségül,van egy nagy fia és lánya.Mindketten házasok,külön élnek.Ami rendkívül rosszul esik,párom programokat szervez "gyermekeivel" és férjeikkel,azt velem nem egyeztetve.Ha megyek jó,ha nem akkor mennek nélkülem.Előfordult már hogy kettőnk megbeszélt programját mondta le,és inkább a közel 30 körüli gyermekivel kigondolt programot választotta.Nektek hogyan esne az ilyesmi?
2020. máj. 7. 14:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%
Azt nem mondom, hogy semmibe vesz, de nem vesz elég komolyan🤔 8# as vagyok újra, csak az imént átírta a teló.
2020. máj. 7. 14:59
 12/16 A kérdező kommentje:
Talán rosszul sikerült a fogalmazásom,páromat érdeklem,ezt ki is mutatja.Eleinte amíg nem velem lakott szintén találkozott a gyermekeivel,sőt én is mentem vele.De valahogy annak idején jobban igazodott hozzám is.Mióta velem él és távolabb került tőlük,azóta semmilyen programot nem mondd le amit felajánlanak számára (számunkra).Nem mondom hogy ez mindig van,kb.olyan havonta.De sajnos mivel én távolabb dolgozom és nem látjuk naponta egymást,az ilyesmi az együtt töltött közös pillanatainkból vesz el.De még ez sem lenne baj ha megbeszélné velem.Legfájóbb pont hogy eltervezünk egy közös kikapcsolódós napot,és semmit sem számít ha a gyerekei pont aznap ráérnek és velük is lehet.
2020. máj. 7. 15:26
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Értem kedves kérdező, továbbra is fenntartom, hogy éppen ezért nem igaz, hogy semmibe vesz, de nem vesz elég komolyan ...állj a sarkadra és harcold ki magadnak a megfelelő" pozíciót".
2020. máj. 7. 15:30
 14/16 A kérdező kommentje:
Kiállok magamért természetesen,de hiába.Süket fülekre találok ebben a témában.Nagyot csalódtam hiszen azt hittem hogy egy feleségnek számítanak a párjával megbeszélt és eltervezett programok.
2020. máj. 7. 16:23
 15/16 anonim ***** válasza:
76%

Egy nőnek mindig a gyerekei lesznek az elsők, még ha 30 évesek, akkor is.

Nem hiszem, hogy túl gyakoriak ezek az összejövetelek. Felnőttek a gyerekei, ők inkább saját életüket élnék.

Szerintem próbálj proaktív lenni ebben. Legyen rendszeres találkozó a gyerekeivel, pl. 1x egy hónapban. Így tervezhető, tudod mire számíts és tudsz a feleségeddel együtt készülni rá. Továbbá a közös szabadidő is megoldódna.

2020. máj. 7. 16:27
 16/16 anonim ***** válasza:
50%
Semmibe nem vehet, mert semmi az nincs, de ha van akkor az már nem semmi. Nem? DE!!!
2020. máj. 7. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!