Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nőnek van saját Huffnágel Pistije?
Figyelt kérdés
Ugye az az a típus, mikor a nő tartós kapcsolatban van valakivel, de bármilyen probléma adódik, máris a múltbeli "bezzeg-pasihoz" hasonlítja a mostani társát, hogy bezzeg a Huffnágel Pisti...2020. máj. 7. 12:47
1/7 anonim válasza:
Igen, mindig van ex vagy valaki talonban.
3/7 anonim válasza:
Szerencsére némelyiknek.
Huffnáger
4/7 anonim válasza:
Nálam nincs. De lehet, hogy ha szakítanék a mostani párommal, ő az maradna. Ő egy különleges ember, akot azt hiszem, nem tudnék elfelejteni és nem pótolható olyan könnyen, mint az exeim.
5/7 anonim válasza:
Nekem nincs, és sose lenne. De felmerül a kérdés, hogy aki bezzegel, az minek van egy számára nem megfelelő partnerrel kapcsolatban. Ennek mi értelme?
6/7 anonim válasza:
Nekem nincs. Most úgy gondolom, hogy ha elválnánk a férjemmel, akkor ő lenne a jövőbeni ilyen "bezzeg-pasi", de nyilván ki tudja, miért válnánk el, másrészt meg sosem alkudtam meg, mindig legalább ugyanolyan jó, de inkább jobb partnert választottam új párnak, ha valakivel kapcsolatban azt éreztem, hogy valamilyen szempontból az exem jobb lenne, akkor sosem mentem bele mélyebben a kapcsolatba.
7/7 anonim válasza:
Egyébként ez a sokat emlegetett Huffnagel Pista, mint kiderült valójában egy nagystílű csaló volt, csak szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!