Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megismertem egy orosz lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem egy orosz lányt az interneten. Hozzám jönne feleségül. Hogyan lehetne ezt kivitelezni?

Figyelt kérdés
5 éve ismerjük egymást, 2 év után találkoztunk. Azóta minden évben 2x kimentem hozzá. Vettem neki eljegyzési, amit el is fogadott. Állitólag neki nagyon nehéz bejönni Magyarországra fiatal lányként turistaként is a mostani helyzetben meg főleg. Mit lehetne tenni? Tényeg ilyen nehéz egy orosz állampolgárnak bejönni vagy csak játszik velem?

2020. máj. 2. 00:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

A 14-es válaszát olvasgasd el még párszor. A nő azért akar hozzád menni, hogy bejuthasson Európába. Ráadásul pénzeled is, hát ne haragudj, pénzért itthon is találsz olyan nőt, aki kedves veled. El se hiszen, hogy feleségül akarsz venni valakit, akivel 4-6x talalkoztál életedben... Jó, hogy nem Angelina Jolie-ba vagy szerelmes, mert már láttad három filmben...

Ébresztő!

2020. máj. 2. 12:24
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
21: Írja, hogy nem akar eljönni Európába a lány.
2020. máj. 2. 15:06
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

14-es vagyok. Nem az a kérdés, hogy feleségül vegye e, ezt biztos el tudja dönteni egyedül is, mert gondolom felnőtt ember.

Viszont valószínűleg akkor sem fog vízumot kapni Európába ha lesz munkája. Nagy tétben fogadnék erre. Nem osztogatják azt csak úgy itt. Utazási irodán keresztül van rá az egyetlen esély, de ebben az évben ez 100%, hogy nem történhet meg, mert nem adnak ki idén már vízumot a vírushelyzet miatt. Ezt onnan tudom, hogy a legjobb barátnőm -aki orosz-, nem jöhet el velem a szüleimhez M.o.-ra, pedig gazdag család, és csak egy hétre mentünk volna, karácsonykor, de mondták neki a nagykövetségen, hogy idén már biztosan nem adnak turista vízumot. Tehát az egyetlen esély ha te mész hozzá. Vagy ha nem turista vízummal megy. Ezt, ha van céged, és bejelented oda, akkor meg lehet oldani és megkapja a munkavállalásit (elvileg, de utána kell nézni, mert ezt csak hallomásból tudom).

2020. máj. 3. 00:53
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
22-es, ha nem akarna elmenni Európába a lány, akkor választana a 100 millió orosz férfi közül aki itt van. Hidd el, itt nincs olyan aki ne akarna európai állampolgárságot (vagy legalábbis én ilyet nem ismerek). Az a szabadság kulcsa. Anélkül nem mehetsz sehova. Nem tudod elképzelni, max ha a szocializmusban éltél, amikor 4 évente mehettél külföldre. Ez pont olyan, csak 4 évente se mehetsz. Egyébként ettől elvonatkoztatva, szuper itt az élet, ha nincs rá igényed, hogy utazgass. De valakinek van, és ennek más módja nincs, csak az európai állampolgárság.
2020. máj. 3. 01:05
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan?? Állásinterjúra kell járnia? Egy felnőtt embernek dolgozni kell? 🤦‍♂️🤦‍♂️ Mily sanyarú sors... 🤦‍♂️
2020. máj. 3. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!