Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megismertem egy orosz lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem egy orosz lányt az interneten. Hozzám jönne feleségül. Hogyan lehetne ezt kivitelezni?

Figyelt kérdés
5 éve ismerjük egymást, 2 év után találkoztunk. Azóta minden évben 2x kimentem hozzá. Vettem neki eljegyzési, amit el is fogadott. Állitólag neki nagyon nehéz bejönni Magyarországra fiatal lányként turistaként is a mostani helyzetben meg főleg. Mit lehetne tenni? Tényeg ilyen nehéz egy orosz állampolgárnak bejönni vagy csak játszik velem?

2020. máj. 2. 00:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
amúgy meg hiába vagytok házasok... attól még nem kap állampolgárságot szóval ugyan ugy meg kell kérvényeznie évenként a vízumot... amit el tanácsolhatnak tőle csalás vádjával... ":S mert az sem úgy megy hogy az ország enged mindenkit be telepedni csalással... (azaz kihasználva a házasságot...)
2020. máj. 2. 02:50
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
amúgy mi az hogy utazás előtt???!!! könnyen el lehet intézni online is utazási irodákkal... "-_-
2020. máj. 2. 02:53
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Négyszer kiutaztál Oroszorszégba vízummal, idegen nyelven kapcsolatot építesz valakivel 5 éve, saját céged van és nem tudsz bemenni az anyakönyvi hivatalba és a nagykövetségre, hogy megérdeklődd a részleteket?

Ne már...!

2020. máj. 2. 03:16
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Szinte bármelyik orosz nő hozzádmegy feleségül szívesen. Én Moszkvában élek sok éve, egyetemre járok, ezért rengeteg fiatalt ismerek. Itt minden lány európai állampolgárságról álmodozik. Ők nem nagyon utazhatnak sehova, ha mégis, csak vízummal és ritkán, de ez is csak a tehetősebbek kiváltsága. Egy európai állampolgárság a szabadságot jelenti itt. Ha feleségül veszed -akárhol-, akkor élhet veled M.o.-n, tartózkodási engedélyt fog kapni. Állampolgárságot ezután igényelhet, de ehhez tudnia kell magyarul, mert feltétele.

Mivel jelenleg nem jár repülő innen egyáltalán M.o-ra, se onnan ide, ezért csak kocsival tudsz jönni. 25 óra az út kb, nem vészes, én sokszor levezettem, legutóbb egy hete kb. Nem, nem igaz, hogy nem engednek át a határon (persze nyilván csak ha van vízumod).

A lány most nem fog kapni semmilyen vízumot, tehát csak te tudnál jönni hozzá, és itt feleségül venni, hogy haza mehessen veled. Azért előtte érdemes utánanézni ezeknek a dolgoknak. Gondolom a házasság se úgy megy, hogy hopp, odamentek és összeadnak...bár sosem házasodtam, úgyhogy ezt nem tudom.

A te vízumkérelmed esélyesebb, de az sem biztos most, hogy megadják. Ezt nem tudom, lusta vagyok utánaolvasni, de a nagykövetség oldalán tuti le van írva magyarul is. Fel is lehet őket hívni és mindent elmondanak.

2020. máj. 2. 03:56
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Végülis még mindig jobb mintha egy oroszlánt ismertél volna meg.
2020. máj. 2. 04:31
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

De ezt miért itt kérdezed?

Érdeklődje meg ő a dolgot! Itt van az andrássyn az orosz követség, nem poénból. Mennyibe fájna neki megérdeklődni a beutazási/munkavállalási/házasodási/állampolgársági feltételeket? Egy e-mail vagy telefon az egész.

Ha érdekli a dolog, akkor tegyen érte!

2020. máj. 2. 08:19
 17/25 anonim ***** válasza:
24%
Házassági szerződés. Ne légy buta! Nővel csak papírra lefektetett és elfogadott szabályok szerint játszunk, mert mindig az önös érdekeik vezérlik mind1iket, azt a végén az utcán találod magad.
2020. máj. 2. 08:43
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

"Hozzám jönne feleségül." Meg a cégedhez.

Ne légy naiv.

2020. máj. 2. 08:53
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Naivitás 2.0
2020. máj. 2. 09:57
 20/25 A kérdező kommentje:
Ettől a lánytól annyi boldogságot kaptam már, hogy engem az sem érdekelne, ha csak a pénzemre játszana. Van erre is esély nyilván, mert támogatom havi apanázzsal, de nekem ez simán belefér. Nekem inkább úgy tűnik, hogy ő az óvatos, ő azt szeretné, ha én költöznék hozzá hosszútávon, de persze azt is fokozatosan. Beteg anyukáját nehezen hagyná ott. Nem akar gyereket, a házasságot is én hoztam fel. Most nyárra intéztük volna, hogy kijöjjön. Már állásintejúkra járt, mert egyedülálló nőként csak úgy jöhet ki, ha van munkája. Erre jött ez a vírus... Szeretem ezt a lányt, ha naiv is vagyok.
2020. máj. 2. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!