Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet a magyar lányok nagyresze átlag felettien szép?
szerintem szebbek az alapján amit eddig láttam. itt minden megtalálható. nem úgy, mint pl. északon vagy a németeknél általában szőke fehér bőrű keleten sárgás, húzott szemű stb.
itt van vörös, szőke, fekete, barna, mindenféle. változatos.
Szerintem összességében igaz. Ahol eddig jártam, ott adottságilag vagy hasonló szinten voltak a lányok, vagy rosszabbul álltak.
12 hát én teljesen rosszul voltam Japánban, hogy az átlagos (amúgy általában arcra szép, alakra már nem igazán bomba) fiatal nők között mennyien játsszák a gyámoltalan kislányt.
13as vagyok
én is voltam Japánban és szépnek tartom a keleti beütésű nőket (nöként írom), viszont ők egyáltalán nem voltak szépek szerintem. a korábbi válaszoló szerintem nem rájuk értette. náluk a dedós kinézet a menő kb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!