Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak- e a párommal?
A barátommal lassan 4 éve vagyunk együtt, és 1 éve már össze is költöztünk. Mondhatni minden klappol, kivéve az együttlétek. Beszéltünk már erről és látom, hogy próbálkozik, viszont nem “érződik” a változás. Emiatt egyre feszültebb vagyok, mert vele szeretném leélni az életem és egy ilyen testiségi probléma miatt hülyeségnek tartanám elhagyni, azonban így 22 évesen eléggé nehezen veszem, hogy nem tudom a barátommal élvezni a sexet.
Mielőtt bárkiben is felmerülne, nem egyszer beszéltünk erről és már régebb óta tart.
Idővel tönkre fogja tenni az egészet az egész.
Nekem volt hasonló esetem. 4 év után szakítottunk barátnőmmel, régóta probléma volt a szex. Már többször úgy voltam vele hogy hiába szeretem engem az hogy havonta nyúl hozzám akkor is csak muszájból kicsinál.
Végül nem ezért szakítottunk, de ez már jelezte a dolog végét...
Na most sajnos sok nő nem tud elmenni pénisz által. Aki meg a problémákon agyal szex közben az pláne nem. El kell tudni engedni magadat,izgatónak és erotikusnak felfogni a helyzetet. Pl van akinek az a kép segít,hogy latja a párja (nagy) pénisze benne mozog, hogy kitölti...csak a pozitívumokra figyel.
Van aki párja helyett egy ideális alkatú pasit képzel oda.....sokat tehet egy nő is a saját öröméért. Aki látta a Nagyfater elszabadúl c.film végét. "Mond azt..."
Van nő akit az izgat,hogy a határozott vele.
Pasi szájjal és nyelvvel is lehet ügyes,ahogy ujjakkal is.
Sok nő várja ,hogy 1 órán át cuccolják...5perces menetet is lehet élvezni,csak rá kell állni( pl reggel munka előtt,még mások cigizni mennek az udvarra már az izgató hogy megkívánjátok egymást )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!