Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csok az megcsalas?

Figyelt kérdés
van baratom, szeretjuk egymast, viszont abszolut nem szeret csokolozni(ahogy a fiuk tobbsege, szerintem) en pedig nem tudnek egy hetet csok nelkul eltolteni, egyszeruen neha kell! elmondtam ezt egyik fiubaratomnak, es nagyon kieheztem egy csokra, es hat megcsokoltam, jol esett, de furdal valami...ne szidjatok.
2010. júl. 28. 15:45
1 2
 11/14 anonim válasza:

Szerintem annak számit.

Olvastam a neten még régebben egy idézet szerűséget...az volt a lényege, hogy a csók a szerelem jelképe, szval nagyobb megcsalásnak számit mint a sz*ex.

2010. júl. 29. 19:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Szánalmas ku*va...ha b*szhatnékod lenne akkor is másra mennél fogadok
2010. júl. 30. 01:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Szeretsz k@urvulni :D. Hát, ez vicces. Nekem egy is jó lenne,ha szeretne.

Juj, de gáz, hogy a fiúbarátaid csókolgatod. Hát,nekem eszembe nem jutna... :S. A fiúhaverjaimat nem csókolgatom :S..., az már akkor nem haver...

2011. máj. 8. 15:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Most miért kell csórót leugatni?! Mit nem lehet a csókolózásban szeretni? Én még ilyen pasival nem találkoztam aki ne szeretne!! De am lehet h kellemetlen a lehelleted...és azért nem szeret vagy tudom is én! Ezt beszéljétek meg!! Ha nincs iylen probléma akkor cseréld le a pasidat mert 1 luzer!!!
2011. jún. 7. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!