Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom anyja utál engem. Szerintetek mit csináljak?
Egy gyerekkel álltál össze ő nem férfi.
Már önálló èletet kellene êlnie.
Anyucikàja nem fogja csak úgy odaadni a kisfiacskàjàt egy csúnya nèninek.
Menekülj ebből a kapcsolatból. Én ilyenben voltam 4 évig ferfikènt, hàzasok voltunk, de a mama mindenbe beleszólt naponta többször, 200 km távolsàgból. Nulla magànéletünk volt mert a pici 35 èves lànya a seggét nem törölte ki úgy hogy anyuka ne mondta volna meg neki hogyan kell.
Szóval a pasid nem fog megvàltozni, pokol lesz az èleted.
Szakítás. Tényleg egy gyerekkel vagy együtt.
Természetes, hogy egy ilyen esetben a páromat választom és kiállok mellette. Anyukáról le kell szakadni ha valaki komoly kapcsolatot akar, a párodnak ez nem megy. Valószínűleg mindig anyuci pici fiacskája lesz.
Erre nincsen megoldás, ha ő nem áll ki a döntése mellett ami te vagy, ha ő nem tud megálljt parancsolni anyukának akkor ebből soha nem lesz normális kapcsolat. Én szakítanék. Lehet, hogy most még csak ez az egyetlen gyerekes baromsága ami feltűnik, de később egyre több dologban fog kijönni, hogy egy hatalmas kisgyerek.
Teljesen felejtős. Anyuci pici fia akit anyuci irányít.
Te mindig is a sokadik leszel.
Azt is felejtsd el, hogy valaha a "családban" szeretettel fogadnak majd.
Dobd ki, lépj tovább és legközelebb ne kisfiúkkal ismerkedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!