Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ilyenkor a legideálisabb döntés?
Ha van éppen kivel hetyegnie, akkor eldob, ha nincs, akkor jó vagy éppen.
Neked meg 0 az önbecsülésed, és a büszkeséged hogy ezt tűröd, de a megoldás egyedül a te kezedben van, nem tudom, hogy valójában mit vársz tőlünk.
EZek után már nem kellene kérdés legyen hogy mi a helyes. Ha üzemanyagot se hajlandó rád áldozni akkor te még azt gondolod hogy szeret? :D
Csak magaddal cseszel ki ha ezt folytatod. Egy játék vagy akivel azt csinál amit akar akkor amikor ő akarja. Ha okos leszel elhagyod a fenébe. Ha nem, úgy is te jársz rosszabbul, csak még elhúzod kicsit a fájdalmad. Nem kéne hagyd ennyi évesen h tárgyként kezeljenek akármennyire szerelmes vagy mert ez csak egyoldalú
Tudod, férfi lennél azt mondanám, hogy keresd meg a tökeidet.
Sajnos nem tudom, hogy nőknek melyik testrészüket kell ilyenkor megkeresni, de gyorsan tedd meg, mielőtt továbbra is kapcarongynak néznek.
Nyilván a barát No1-t hagynod kéne, éretlen még, teljesen felesleges tervezned mellette.
A második csávóval kapcsolatban az lenne az aggályom, hogy ezek szerint igazán mély nyomokat nem hagyott benned, ha még filózol.
Lehet, jobb lenne egy kis szünetet beiktatnod.
"Mi ilyenkor a legideálisabb döntés?"
Az előttem válaszolók már leírták: egy percet sem áldozol rá, szépen lezárod magadban és ha úgy érzed, készen állsz, esélyt adsz a másik srácnak. Valahol szerintem te is érzed, hogy ennek a kapcsolatnak nem sok értelme van.
Lépj tovább. Nagyon csúnyán bánt veled a barátod.
17 éves vagy, nehogy már megalkudj egy ilyen kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!