Telefonvásárlás. Mi lenne a legideálisabb döntés?
Alapból sosem szokott gondom lenni a választással, tudom mit csinálok, de most nem nagyon tudok dönteni. Nem két készülék közt hezitálok, hanem nem tudom, hogy várjak e vagy sem.
S6-ot akartam venni először, aztán kitaláltam, hogy annyit nem adok egy telefonért. Kb 140k-nál lőttem be a keretet.
Akkor jött az ötlet, hogy legyen nexus 6. Ezzel 2 gondom is akadt. Egyrészt nekem nagyon "tepsi", ráadásul ősszel jön a kisebb de bivalyerős Nexus 5 2015, és ha most megvenném, és ősszel kijön ugyanannyiért egy annyival jobb telefon, akkor meg is őrülnék, így ez nem jöhet szóba.
A következő amit nézegettem az az Oneplus 2. Holnap (hétfő) mutatják be, reményeim szerint, ha igényelek vagy szerzek meghívót akkor 2 hét múlva már meg tudnám kaparintani. De még mindig vannak fenntartásaim a sn 810 erejével, és melegedésével kapcsolatban. Meg merném kockáztatni, hogy alig erősebb mint a 805. Akinek van 810-es mobilja mi a tapasztalat??
Néztem még az asus zenfone 2-t (ZE551ML).
Vagy van még egy kiszemelt, mint utolsó lehetőség, ez a galaxy alpha. (igen, tudom, hogy így samsung meg úgy, de nekem semmi bajom vele, szimpatikus kis telefon)
Szerintetek milyen az sn 810? Milyen lesz a op 2? Vagy inkább az Asus? Vagy jobban járok ha kivárom Novemberben az Sn 820-szal érkező mobilt? (azért kérdem, mert ezt nem épp szeretnék addig várni, viszont ha a snapdragon 810 nem jó, valamint az intel sem, akkor inkább várok.)
Köszönöm a válaszokat. Azok mikor is lesznek kaphatóak? November? Lehet addig kibírom. És az op2? Az sem hangzik rosszul, de megnézem ma a bemutatót, és meglátjuk.
#2 nézegettem az iphone-okat, nekem azok közül az 5s tetszik. De az a baj, hogy egyrészt nem fér bele a keretbe, másrészt hiányzik róla az nfc, meg nem lehet droidra fájlt küldeni. Így arról lemondtam. Azért köszi neked is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!