Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet tovább egy megcsalás után a párkapcsolat?
Persze, ezen sok minden múlik, de elsősorban arra lennék kíváncsi, hogy ha bevallja az illető, vagy esetleg kiderül de megbocsájt a másik fél, mert a megcsaló őszintén bánja, amit tett és nagyon szereti a párját, akkor utána már soha nem lesz igazán jó a kapcsolat? Legfőképp tapasztalatokat várok, nem csak olyantól, akit megcsaltak, hanem attól is, aki megcsalta a párját, hogy ő hogy élte meg a párkapcsolatot ezek után...
Köszönöm mindenkinek a választ!!!
Furcsa volt. Én voltam a csalfa. Elmondtam, jól összevesztünk, mikor elmondtam. Mondjuk akkor mindent a fejéhez vágtam, pontosabban azokat amik végül elsodortak mellőle. Elég nagy törést okozott a másikkal meg minden csak megtörtént, beszélgetéssel indult szex lett a vége.
Aztán a veszekedés, szakítás, faképnélhagyás után jöttek a lehiggadt emailek, aminek a végén újra találkoztunk, és végülis mind a ketten letettük a nagyesküt sose többet nem lépünk a másik lelki virágoskertjébe. Múlt, botlások voltak itt is ott is. Nekem mikor lefeküdtem egy másik ffivel az ő bűne volt égbekiálltó, neki a másik ffi. Szóval egál... Aztán végül a páromnak minden szerelme ellenére sikerült bevinni a kapcsolatba egy döfést, ami után én szintén egy másik ffi karjaiban kötöttem ki, de ha azt vesszük, hogy az első alkalommal "egálra" jöttünk ki, akkor most a fél világ is kevés lett volna az egálhoz, hogy az érzelmi és bizalmi törés egyensúlyban legyen.
Működni működhet, nálunk sem a belém vetett bizalom szünt meg, talán még jobban is kötődött hozzám, egyszerűen megint hülyeséget csinált, amit viszont már egy kiadós tányértörős veszekedés, előtte egy jó kis huncut megoldott volna...
Tudom, csak, ez annyira nehéz... Általában úgy érzem, hogy nincs gond, mert bárkivel előfordulhat, egy gyenge pillanatában, hogy megcsúszik a lejtőn... és ha igazán bánja, akkor nincs gáz...
Néha mégis úgy szíven üt a dolog... Szerencsére egyre ritkábban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!