Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan aggódom, ha a párom a legjobb lánybarátjának szexuális célzásokat tesz?
Célozgatnak masztira, orálra, rengeteg szexuális töltetű mémet küldözgetnek egymásnak. Mint kiderült, a hátam mögött, titokban találkozgatnak, néha a nő lakásán.
Normális viselkedés ez két ellenkező nemű barát között?
Tegnap este 11-kor átment hozzá és ott töltött 2 órát? Te figyu szerinted hol normális ez? Bárhol, felnőtteknél szerinted tökoké, hogy Drágám átmegyek a Julcsihoz 23h-kor? wtf
Tényleg basszus ez a világ nem nekem való :D
Szerintem az a lényeg, hogy neked belefér-e, mivel ez a te kapcsolatod. És hogy a párod tekintettel van-e rád.
Nem értem, minek kell egy "haverhoz" este 11-kor felmenni. Minek teremt egyáltalán olyan helyzetet, ami ennyire félreérthető?
Nekem ez így nem lenne jó, nem maradnék ilyen kapcsolatban.
"este 11-kor elment a nőhöz"
Ilyen időpontban olyan lány "barátaimhoz" szoktam járogatni, akikkel nem mellesleg kettyintünk is. Van egy rakat nő ismerősöm, de akikkel nincs valami több, azokkal nem foglalkozom este 11-kor (sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!