Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van, jobban kéne forognom otthon?
Párommal utobbi idöben sokat veszekedtünk. Az ö hibája is volt az enyèm is.
Tegnap a fejemhez vágta hogy ha nála vagyok nem takarítok folyton ( elmosogatok rendet rakok) de nagytakaritasokat nem csinallok.
+ hogy nem fözök magamtól. Ha megkér nem e fözök ezt vagy azt megcsinallom. De magamtól nem forgok a konyháaban. És neki ez hiányzik. Ha hazjön mu kàból stb. Nem teremtem azt az otthoni hangulatot.
Igaza van. De én ezt úgy vettem hogy heti 2 max 3 napotvagyok ott. Majd akkor fogok úgy forogni ha összeköltözünk.
Minden előttem szólóval egyetértek!
Ilyen a világon nincs, mint amit ez a pasi (vagy mi) akar.
#3 Szakadok! 😂 És még "tarka", hát beszarok! 😅
"akkor mondd neki, hogy költözzetek össze."
Majd hülye lenne házi cselédnek!
A megbeszèlèssel is óvatosan. Az ilyen hapsik igazi manipulatív szemètládák tudnak lenni, gyanítom simán úgy fogja forgatni, hogy mèg te èrzed majd magad rosszul, hogy nem akarsz csicska lenni. Hisz most is gond nèlkül elhitette veled, hogy ez úgy lenne rendjèn, hogy te folyton szorgoskodsz körülötte...pedig nagyon nem.
Ne hagyd magad megvezetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!