Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaza van, jobban kéne forogno...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza van, jobban kéne forognom otthon?

Figyelt kérdés

Párommal utobbi idöben sokat veszekedtünk. Az ö hibája is volt az enyèm is.

Tegnap a fejemhez vágta hogy ha nála vagyok nem takarítok folyton ( elmosogatok rendet rakok) de nagytakaritasokat nem csinallok.

+ hogy nem fözök magamtól. Ha megkér nem e fözök ezt vagy azt megcsinallom. De magamtól nem forgok a konyháaban. És neki ez hiányzik. Ha hazjön mu kàból stb. Nem teremtem azt az otthoni hangulatot.

Igaza van. De én ezt úgy vettem hogy heti 2 max 3 napotvagyok ott. Majd akkor fogok úgy forogni ha összeköltözünk.

2020. ápr. 26. 18:55
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Ill. Hogy ezért nem is akarta hogy több napot folyton ott legyek mert ilyen dolgokat nem csinallok magamtól.

De én ugy vettem nem élûnk együtt.

Azt is mondta hogy nem diszitgetem a lakást viragokkal akármi. Stb.

Én szeretek ilyeneket. Csak ugy vettem nem élek ott hogy ablakot glancoljak, viragokat vigyek oda.

2020. ápr. 26. 18:56
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb ha nem költözöl össze olyan emberrel aki cselédnek tartja a nőket...de te tudod ...
2020. ápr. 26. 18:57
 3/16 anonim ***** válasza:
98%

És ő mit teremt a feszültségen kívül? Forogjon az apja tarka faszán, idióta.:D

És nem, nincs igaza. Te ilyen vagy, ha nem tetszik, lehet mást keresni. Én világosan megmondtam a páromnak, hogy tudok főzni, de csak hangulatból. Ne számítson arra, hogy mindennapos rutinom lesz ezt csinálni, ahogy arra se számítson, hogy havi 1-nél többször felnyalom a lakást és akkor sem egyedül fogom. Ő ebben egyetértett és azóta is jól működünk így. Aki meg nem ért vele egyet, az mehet főzni meg takarítani, mert az órabérem alapján én vagyok az alkalmasabb pénzt keresni.

2020. ápr. 26. 19:00
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Jó vicc!

Minek főzöl és takarítasz nála?

O is megteszi ezt nálad? Te is dolgozol. És még te össze akarsz vele költözni?

2020. ápr. 26. 19:00
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha te 20. századi felfogású, a nőt maga alá betaposó férfit akarsz, a te dolgod.

De ha a helyedben lennék, szó nélkül otthoagynám...

2020. ápr. 26. 19:12
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Becsicskultál teljesen. Minek költözzön veled össze? Főzöl, takarítasz, fix puma van, és mégse kell elviselnie téged 0-24.

Te meg főzz rá minden nap, csinálj nagytakarítást, hátha jutalomból hozzád vág egy gyűrűt. 😂😂😂 Micsoda főnyeremény a pasid! Ő mit teremt meg neked? Mármint a napi feszkón meg a mosatlanon kívül.

2020. ápr. 26. 19:15
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj amíg lehet!! Én amikor barátomnál vagyok még ő mondja amikor takarítani akarok, hogy hagyjam csak majd ő megcsinálja! Illetve utál mosogatni, de eszében sincs elvárni hogy megcsináljam nála (ezt meg szoktam, mert én elvagyok vele meg jól esik neki). Elég gáz hogy a párod cselédnek tart. Ha ő van nálad, gondolom egy szalmaszálat nem tesz keresztbe.
2020. ápr. 26. 19:22
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

"Ha te 20. századi felfogású, a nőt maga alá betaposó férfit akarsz, a te dolgod."

Ne túlozzunk. Nagypapám főzött és takarított is rendszeresen.

2020. ápr. 26. 19:24
 9/16 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%

Jajj, hát még akkor sem, ha együtt laknátok, nem hogy nála vendégként. XD

Jó vicc, a lelked nem kellene, meg mondjuk mindkét veséd?

2020. ápr. 26. 19:52
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nincs igaza. Ha együtt èlnètek sem kellene csak neked sürögnöd forognod körülötte, hanem együtt, vagy felváltva illene elvègezni a teendőket. Így meg egyenesen nonszensz amit elvár.

Mostmár legalább tudod, hogy sikerült egy olyan díszpintyet kifognod, aki a nőket 2 lábon járó robotnak tekinti, aki arra való, hogy a pasikája se..èt fènyesre nyalja. Aki nem társnak tekinti a nőt, hanem bejárónőnek.

Na ezek után eldöntheted, hogy 1. becsicskulsz neki, 2. Megpróbálom ezt megbeszèlni vele, ès valami normálisabb irányba terelni az elgondolásait, 3. Dobos a bánatba.

Ha egy kis eszed van, na meg önbecsülèsed, az első verziót semmikèpp nem veszed számításba!

2020. ápr. 26. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!