Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komoly problémám van a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly problémám van a barátommal. Szakítsak vele?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A barátommal 2 és fél éve vagyok együtt. Az első 6 hónap maga a tökély volt. Mindenről tudtunk beszélni, mindent megbeszéltünk, megértő volt, úgy éreztem magam vele mint egy hercegnő. El sem tudtam képzelni, hogy ilyen rendes fiú létezik. Viszont minden megváltozott. Apróságokon kiabált velem, mindenen kiakad, semmi türelme nincs, a szüleivel is nagyon csúnyán beszél amikor nincs úgy ahogy ő akarja, nekem is vita közbe sokszor nagyon csúnya dolgokat mondott és úgy érzem, hogy nem bírom már tovább. Sokat gondolkodtam a szakításon, de ez nem olyan egyszerű mert nagyon megszerettem. A másik problémám pedig az, hogy nagyon nem vagyok megelégedve az alakommal és félek, hogy nem fogok másik fiút találni mert nem fogok nekik tetszeni. Gondoltam, hogy idővel megváltozik és újból olyan lesz mint az első fél évbe, viszont semmi se változott. Mit tegyek?

23L 28F

2020. ápr. 26. 00:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%

Utolso a Kerdezo nem dagadt

Hanem tul sovany az a gebe tipus

Ezert fel h nem tetszik majd a fiuknak...

Hihetelten h egybol azt hiszik h dagadt a lany pedig lehet h abszoluta nem

2020. ápr. 26. 06:25
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit olvass a bántalmazó kapcsolatokról.

Mindig így kezdődik, hogy a tenyerén hordoz. Aztán jön a szóbeli bántalmazás. Utána tettlegesség.

Az sem véletlen, hogy pont te kerültél a hálójába. Nincs önbecsülésed, félsz egyedül maradni, nem mersz vele szembeszállni. Nagyon vàgysz a szeretetre, és sokat eltűrsz, hátha újra szeretni fog, ha jól viselkedsz. Ezért nem szakítasz, csak várod, hogy olyan lesz, mint az elején.

Egyet tudatosíts: nem lesz olyan. Soha. Az egy álarc volt. Ő valójában ilyen, mint most. Ezt, így ahogy van, a javulás esélye nélkül, meddig akarod elviselni?

Hidd el, hogy ennél egyedül is jobb!

(A hátadra vegyél tartás javító pántot, kihúzza a gerinced. Szó szerint: jàrj emelt fővel! Ez a meghunyàszkodás jelenik meg a tartásodban.)

2020. ápr. 26. 06:31
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vagy megelégedve magaddal, azon tudsz változtatni. De az önbecsülésed legyen meg.

Ha nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban lépj ki mert csak szenvedni fogsz.

2020. ápr. 26. 06:31
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Olyan mintha neked ez már csak nyűg lenne és amolyan kötelező na jólvan legyen ez meg az mert ezt kell tenni....de jajj ki a tökömnek van kedve hozzá...

Szóval minek nyűglődsz? :)

2020. ápr. 26. 07:20
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg a kiscsaj mazochista és nem fogja otthagyni a pasit.
2020. ápr. 26. 07:21
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Kis mell nem probléma, soványság talán (ha már anorexiásnak tűnsz).

Rossz tartáson lehet segíteni, pl. veszel egy spinalis széket.

2020. ápr. 26. 09:07
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Most így, hogy megerősítettétek, hogy igenis, szakítani kell és nem fog változni, biztos vagyok a döntésembe. Amúgy, azért bocsátottam meg minden alkalommal neki mert azt mondogatta, hogy nagyon szeret, nem akar éleszteni, hogy igyekezni fog, hogy megváltozzon, és egy lánynak aki szereti, ez elég volt, hogy maradjon.

A soványsággal kapcsolatba. Nem vagyok anorexiás szerintem. 165 magas 53kg

2020. ápr. 26. 10:45
 18/19 Sunshinedoll ***** válasza:

sokat elmond, hogy a szüleivel hogyan viselkedik.

Az alakod miatt ne aggódj, és főleg ne használd indoknak arra, hogy egy idegbeteggel együtt maradj.

Engedd el ezt a csávót nyugodtan és legyél egy kicsit egyedül, dolgozz az önértékeléseden.

2020. ápr. 26. 11:45
 19/19 anonim válasza:
Nem akarok közhelyesen fogalmazni, de mindenek előtt magadat kell elfogadnod, hogy aztán másokat is el tudj. Azért ne maradj vele, mert félsz, hogy nem találsz mást. Fel fog emészteni, hidd el tudom. Sokkal fontosabb hogy önmagaddal harmóniában legyél. Ahogy ezt a fiút megtaláltad, ugyanúgy megtalálod a következőt is, akár sokkal jobbat is.
2020. ápr. 27. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!