Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek mennyire ciki ez? Ez miatt alapból halálra van ítelve egy kapcsolat?
Lányok ti mennyire itélnétek el azt a pasit akinek van 1 látássérült lány testvére?Ismerkedésnel(ha kb 1 hónapja beszélgettek) és megtudnátok,elveszitenétek az érdeklődéseteket?Nem akarnátok tovább "ismerkedni" és esetleg később összejönni vele? :/
És megkérlek arra is válaszoljatok,hogy ha pl házasok lennétek,40-45evesek es a latássérült lány rátok maradna vagyis arra a családra.Szívesen gondoznátok,vagy semmiképp nem?(tudom egybol nem arra kell gondolni h mi lesz 15-20ev mulva,de egy kapcsolatban ami kb 1 eves mar mindenki fejeben megfordul,hogy neki o az igazi es vele kepzeli el az egesz eletet)
Kort is írjatok,köszi.
U.i:Tudom,hogy volt ez a kérdés tegnap,csak rossz helyre írtam ki.
Szia! Lány vagyok és a barátomnak(én 25, ő 24 eves), akivel 9 éve vagyunk együtt, van egy nagyon beteg bátyja ( autista, de skizofrén plusz sajnos sok más velejáró betegség). Sajnos ő tenyleg 0-24ben felügyeletre szorul, vannak nehéz korszakai is. Én egyből elfogadtam annak ellenére, hogy 15- 16 évesen nem volt tapasztalatom ilyen súlyos mentális betegekkel. De emlékszem, hogy párom is kicsit aggódott a reakciómtól.
Szerencsére szülei még fiatalok, és toppon vannak, nagyon is tisztelem őket, mert nagyon nagyon nem könnyű a helyzetük. De tudom, ha ne adj isten történne velük valami, akkor a fiú a mi gyámságunk alá kerülne. Nem mondom, hogy könnyű lenne, de megbírkóznánk a helyzettel. Nem is kérdés. Ha holnap megkérnének barátom szülei arra, hogy vigyázzunk a fiúra pár napra, akkor kerdés nélkül elvállalnánk.
És mivel a te lány testvéred nem veszélyes, nem hangulatingadozó, tud enni, inni magától, le tudja magát foglalni, nem kiszámíthatatlan, nem igényel 0- 24 felügyeletet, könnyebb helyzetben vagy ezerszeresen.
Ezen ne aggódj. Ha meg lesz az igazi, akkor úgyis minden rendben lesz.
Ha meg nem fogadja el a kiszemelted, akkor nem is érdemel meg téged.
Ha 15-20 évig együtt vagyunk, boldogan segítek, hiszen akkorra már at én családon része is lesz a leányzó.
Másrészről pedig a párom papíron vak. A valóság, hogy a látótere kb 6 fokos, a normális pedig 180 fok felett van. De teljes önálló, főmérnökként dolgozik és azon kívül, hogy néha nem vesz eszre dolgokat vagy megbotlik hibátlanul funkcionál. Néha nehéz, de szeretem. És nincs több kérdés. :)
Ember, normális vagy?
Tudod mi a különbség a gondozás, és a között, hogy hetente egyszer kétszer atmész hozzá elolvasni a kicsi betűket a samponon?
Édes istenem, még a hugodnak is lesz párja, nem hogy neked.
"Ismerkedésnel(ha kb 1 hónapja beszélgettek) és megtudnátok,elveszitenétek az érdeklődéseteket?"
Gondolom ez egy megtörtént eset. A lány valószínűleg azért veszítette el az érdeklődését, mert sajnáltatod magadat húgod látásproblémája miatt, és ki se fogysz a témából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!