Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek mennyire ciki ez? Ez miatt alapból halálra van ítelve egy kapcsolat?
Lányok ti mennyire itélnétek el azt a pasit akinek van 1 látássérült lány testvére?Ismerkedésnel(ha kb 1 hónapja beszélgettek) és megtudnátok,elveszitenétek az érdeklődéseteket?Nem akarnátok tovább "ismerkedni" és esetleg később összejönni vele? :/
És megkérlek arra is válaszoljatok,hogy ha pl házasok lennétek,40-45evesek es a latássérült lány rátok maradna vagyis arra a családra.Szívesen gondoznátok,vagy semmiképp nem?(tudom egybol nem arra kell gondolni h mi lesz 15-20ev mulva,de egy kapcsolatban ami kb 1 eves mar mindenki fejeben megfordul,hogy neki o az igazi es vele kepzeli el az egesz eletet)
Kort is írjatok,köszi.
U.i:Tudom,hogy volt ez a kérdés tegnap,csak rossz helyre írtam ki.
Hát mert gondolom sok lány elitélne egy ilyen pasit :/
Amugy 19 vagyok.
Mondd, te hülye vagy? Miért ítélne el bárki a tesód betegsége miatt?
Nekem is van egy betegségem, ami miatt bizonyos dolgokra képtelen vagyok, például nem tudok autót vezetni (igen, speciális átalakításokkal biztos tudnék, de most normál autóra gondolok), meg néhány dolgot máshogy csinálok, mint mások. Ettől függetlenül a tesóm 12 éve él párkapcsolatban, max eleinte volt ez a férjének furcsa. Sőt tovább megyek, én magam is házas vagyok.
Itt nem a tesóddal van baj, hanem veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!