Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Szerintetek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek mennyire ciki ez? Ez miatt alapból halálra van ítelve egy kapcsolat?

Figyelt kérdés

Lányok ti mennyire itélnétek el azt a pasit akinek van 1 látássérült lány testvére?Ismerkedésnel(ha kb 1 hónapja beszélgettek) és megtudnátok,elveszitenétek az érdeklődéseteket?Nem akarnátok tovább "ismerkedni" és esetleg később összejönni vele? :/

És megkérlek arra is válaszoljatok,hogy ha pl házasok lennétek,40-45evesek es a latássérült lány rátok maradna vagyis arra a családra.Szívesen gondoznátok,vagy semmiképp nem?(tudom egybol nem arra kell gondolni h mi lesz 15-20ev mulva,de egy kapcsolatban ami kb 1 eves mar mindenki fejeben megfordul,hogy neki o az igazi es vele kepzeli el az egesz eletet)

Kort is írjatok,köszi.

U.i:Tudom,hogy volt ez a kérdés tegnap,csak rossz helyre írtam ki.

2020. ápr. 25. 08:49
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom. Egy látássérült tud önállóan élni. Önálló háztartást vezetni. Miért kellene, hogy veletek éljen? Nem kell neki naponta segíteni. Annyi minden megoldható már a technika fejlődésének köszönhetően, hogy nem kell a testvér nyakán élnie.
2020. ápr. 25. 10:48
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
De ha te is belátod hogy nem kell folyton segíteni, akkor meg mi a porbélmád? Miért lenne halálra ítélve egy kapcsolat ahogy te fogalmazod emiatt. Csak te gyártod a problémát magadnak
2020. ápr. 25. 10:55
 13/30 A kérdező kommentje:

Hát mert gondolom sok lány elitélne egy ilyen pasit :/

Amugy 19 vagyok.

2020. ápr. 25. 10:56
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Mondd, te hülye vagy? Miért ítélne el bárki a tesód betegsége miatt?

Nekem is van egy betegségem, ami miatt bizonyos dolgokra képtelen vagyok, például nem tudok autót vezetni (igen, speciális átalakításokkal biztos tudnék, de most normál autóra gondolok), meg néhány dolgot máshogy csinálok, mint mások. Ettől függetlenül a tesóm 12 éve él párkapcsolatban, max eleinte volt ez a férjének furcsa. Sőt tovább megyek, én magam is házas vagyok.

Itt nem a tesóddal van baj, hanem veled.

2020. ápr. 25. 11:20
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Én azt ítélem el, aki szégyelli a testvérét vagy bármilyen más hozzátartozóját olyan testi gondok miatt, amiről ő nem is tehet, dehát nem vagyunk egyformák.
2020. ápr. 25. 11:20
 16/30 anonim ***** válasza:
A látássérültségen kívül van egyéb problémája, betegsége a testvérednek?
2020. ápr. 25. 12:48
 17/30 A kérdező kommentje:
Nincs.Nagyon eletvidám kislány es probál segiteni anyumnak meg minden,persge amit o megtud.Csak ugye ő nem lát és nem mindig tudja,hogs mikor mit lehet vagy szabad csinálni.
2020. ápr. 25. 12:57
 18/30 anonim ***** válasza:
Hány éves egyáltalán a tesód? Az, mert 12 évesen még nem önellátó (ki az?) nem jelenti azt, hogy mondjuk 30 évesen is majd napi szinten segítségre szorulna.
2020. ápr. 25. 13:46
 19/30 A kérdező kommentje:
10
2020. ápr. 25. 13:49
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Barátom, te tényleg el vagy tévedve. Tegye fel a kezét, aki nem arra gondolt a kérdést olvasva, hogy egy felnőtt, ápolást igénylő nőről van szó, akit a kérdező egy akár néhány éves kapcsolatban már magához akar költöztetni. 10 évesen persze, hogy segítségre szorul, még az egészségesek is, hiszen gyerek. Mire felnő, megtanulja majd ellátni magát. Egy 20 éves nőben fel sem merül ez az agymenés, amit te itt összehordtál.
2020. ápr. 25. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!