Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárható, hogy családként kezeljen? Társként?
Megismerkedtem valakivel lassan 3 éve ebből 1 év 3 hónapja együtt is élünk az én házamban. Én 35 vagyok egy 6 éves gyerekkel. Családra vágyom, nem pasizgatni. Biztonságot szeretnék.
Boldogtalannak érzem magam, nem érzem, hogy családjaként tekintene engem(minket), ennek hangot is adtam. Azt mondta nem az ő gyereke engem meg eltartani se kell és nem érzi, hogy felelősséggel tartozna irántunk.
Konkrétan azt érzem, hogy mosok, főzök, takarítok ott segítek ahol csak tudok , csak azért, hogy ott aludjon nálam valaki.
Ezt is elmondtam neki, azt mondta ezt bárki megcsinálja. Arra, hogy mit adhatnék ezen felül neki ha nem a gondoskodásomat, szeretetemet, nem válaszolt...
Hova pazaroljak időt, ha ennyi idő alatt nem alakult benne ki hogy komolyan engem szeretne.
Mit tehetnék? Érdemes tovább várni?
Tehát 35 éve vagy, és 3 éve vagytok együtt. Ő 28.
Mikor megismerted 32 voltál, ő meg 25. Miből gondolod, hogy egy 25 éves srác gyerekeet akar nevelni, meg családot akar alapítani.
Igazából a második anyukája vagy, főzöl mosol, takarítasz rá, egyébként neki nincs sok gondja, és persze, téged meg is dughat ha éppen úgy alakul.
32 évesen egy 3 éves gyerekkel lehet, hogy jobban kellett volna figyelni, hogy milyen párt választasz, most 35 felett, egy nagyobb gyerekkel kicsit későinek tűnik az aggodalmad, hogy nem vagytok egy család... Így 3 év után
Még egy kérdés!
Te társként kezeled őt, vagy a nagy gyerekedként, akire elvégzed a házimunkát, de egyébként ő azt csinál, amit akar? Ahogy azt a kamaszok szokták?
Pont tegnap olvastam itt, hogy egy nő kijelentette, hogy ő 40 évesen is fiatal pasit fog hajtani, mert neki nem jönnek be a "taták".
Kár, hogy ezt nem látja, pedig igen jó iskolapélda arra, hogy egy kissrác mit, és hogyan akar egy egyre jobban pánikoló csajtól.
Barátok voltunk előtte, odáig volt értem, rengeteget beszélgettünk, én úgy mentem bele ebbe az egészbe csak h tisztába legyen vele nekem nem csak átmenet kell h legyen vki hanem egy valakit szeretnék már csak magam mellé társnak! Jóban rosszban
Aztán itt tartunk. Amint összeköltöztünk és nem csak találkozgattunk onnantól más volt.
És igen pont ezt érzem h kihasznál.
Én sokszor mondtam neki h terv? Van valami célunk? Jó lenne valami közöset csinálni...mint amikor az ember az élete párjával tervezné a jövőt... bmit
Ő nem, sose tervezett. Ő elvan így
Szex?
Gondolom amiért ennyire szeret azért szeretem vele azt is
De meg nem tudom mondani mi a szart szeretek benne.
Lehet azt ami volt az elején. Az a nagy megőrül értem,ahogy odáig volt, mindent megtett h talizzunk, ugrott minden egy percért is akár. Annyira éreztem a szerelmét.
Most nyilván nem kell ugrania együtt lakunk, de azóta is ennyi idő után is úgy érzem hogy ő elvan,ennyivel megelégszik.
Nem szándékozik szintet lépni
"Ő nem, sose tervezett. Ő elvan így"
Miért ne lenne el így?
Kap tiszta ruhát, meleg ágyat, forró nőt...
És mit kell cserébe adnia? Pár havonta meghallgatni, hogy egy kicsit zsörtölődsz, hogy "mi a terv?". Nem túl nagy ár.
Ennél azzal is beljebb lennél, ha csak hetente 2x átjönne, és megcsinálna, akkor legalább a házvezetője nem lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!