Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elviselhetetlen folyamatos dráma, bőgés, szakítás szélére sodródás, több mint hiszti barátnőm részéről. Mit tegyek?
Én is pontosan ilyen voltam az előző kapcsolatomban, ennek két oka volt: az egyik, hogy bár semmi nem indokolta, hatalmas önbizalomhiányom volt. Nagyon szerelmes voltam belé és mindig rettegtem, hogy elhagy, ezért az összes ilyen kis hülyeséget (pl elfelejtett felhívni, valami számomra “bántót” mondott stb) jelnek vettem, hogy na kész, tuti most fog szakítani. Tönkretettem magam teljesen, folyton aggódtam, szorongtam sírtam, nem tudtam boldog lenni a jó pillanatokban sem. A másik ok az volt, hogy bár én extrém érzékeny voltam, ő egyáltalán nem mutatta ki, hogy szeret, nagyon sokszor tényleg le sem szart. De ez egyedi eset, a kérdésed alapján te biztos nem ilyen vagy.
Miután vége lett ennek a kapcsolatnak, nagyon jól helyrepofoztam magam lelkileg, megtaláltam az önbecsülésemet stb. Mostmár nem rettegek azok, hogy elhagynak, aki akar az menjen, de nincs több remegve sírás nálam. Szerintem a barátnődnek is valami ilyesmi van a háttérben meg esetleg valami rossz tapasztalat, amitől fél, hogy megint megtörténik. Te nem tudsz túl sokat tenni, figyelj rá, beszélgess vele, de kb ennyi. Csak saját magán segíthet. Neked meg gondolom elég fárasztó ez az egész.
Én is kíváncsi lennék, hogy pontosan miken akad ki.
Nyugodtan le lehet pontozni, DE ÉN IS kiakadtam, ha nem hívott fel az exem, amikor megígérte. Sokszor ment el úgy a haverokkal egész napokra, hétvégékre, és Ő ígérte meg, hogy fel fog hívni, és nem hívott, amikor én hívtam, akkor nem vette fel.. Ne ígérje meg, ha nem képes betartani. És nem azzal van a baj, hogy 1x elmaradt, hanem azzal, hogy ez rendszeres volt. Majd keres, majd még beszélünk mindenképpen, hív, stb stb, aztán éjfélkor meg 1-kor még ültem és vártam, hogy hívjon, de még egy üzit sem küldött, hogy bocsi szivem, nem tudlak hívni, holnap beszélünk.
Szóval nagyon nem mindegy, hogy min akad ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!