Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párodnak új ismerőse van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párodnak új ismerőse van Facebookon aki ellenkező nemű, akkor rákérdezel hogy ki az illető?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 23. 14:18
1 2
 11/20 Sunshinedoll ***** válasza:
94%

Nem tudom, nem szoktam ezt nyomon követni egyáltalán. Honnan tudnám ezt? Minden nap megnézed az ismerőseit? Vagy hogy?

Nekem erre nincs időm.

2020. ápr. 23. 14:46
 12/20 anonim ***** válasza:
35%

10.-re.

7. vagyok.

Tényleg nem tudom. Sosem kérdeztem, ő meg sosem mondta.

Élőben is tudunk beszélgetni, együtt élünk.

2020. ápr. 23. 14:47
 13/20 anonim ***** válasza:
87%

Nem.

1. Nem nézegetem, kivel lett új ismerős, tehát 99%, hogy észre se venném.

2. Miért ne lehetne új közösségi oldalas ismerőse, lehet kollegina vagy akárki, akit rég ismer, de korábban nem volt fenn. Ha látnám se kezdenék el ezen agyalni.

3. Ha érdekes vagy fontos lenne az illető, akit újonnan megismer vagy aki régről bukkan fel, akkor úgyis mesélne róla.

2020. ápr. 23. 14:51
 14/20 anonim ***** válasza:
81%
Nem.
2020. ápr. 23. 15:09
 15/20 anonim ***** válasza:
87%

Ha bedob valakit nekem premier plánba ismerős ajánlásba, mert ők most lettek ismerősök, mindegy hogy férfi vagy nő, általában megkérdezem hogy ki az.

Ebből sztorizni is lehet, pl. itt és ott ismerte meg ennyi meg annyi évvel ezelőtt esetleg, vagy új kolléga vagy haver vagy akármi.

Miért ne kérdezhetném meg? :D

2020. ápr. 23. 15:24
 16/20 anonim ***** válasza:
72%

A párom ismerősei közül csak azokat látom, akik nekem is ismerőseim, mert így van beállítva az adatvédelem. Én is így állítottam be anno. Szóval csak akkor látom, ha új ismerőse van, ha én is ismerem az illetőt. Amúgy meg hidegen hagy a Facebook, ő se foglalkozik vele valami sokat, néha mémeket néz és ennyi.

Amúgy el szokta mesélni ha megismerkedik valami új emberrel. "Képzeld voltam ma itt meg itt és találkoztam xynal és ez volt meg az, meg satobbi". Tudod, elmeséli mi történt vele aznap

2020. ápr. 23. 16:05
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Régen volt a Facebooknak ilyen funkciója, hogy kiírta hogy XY Z és további 5 ember ismerőse lett. Most már szerintem ez nincs, én legalábbis nem látom. De nem is lógok állandóan a Facebookon, pláne nem a férjem adatlapján.
2020. ápr. 23. 16:47
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, de van, én így szoktam megtalálni új kollégákat, ismerősöket, a közös ismerősök alapján (direktbe senkire nem keresek rá)
2020. ápr. 23. 17:11
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Eszembe sem jutott ilyen soha. Egyrészt nem ott élem az életemet, másrészt így nem is látom kik az új ismerősei.

Beteges, mikor valaki ilyet csinál. Nem mellesleg a másikat is az őrületbe kergeti vele.

2020. ápr. 23. 20:48
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem nézegetem a párom ismerőseit,telefonját,üzeneteit mert megbízok benne annyira hogy nem nyomozok utana így én nem kérdezgetek semmit.Szerintem az már rossz ha nyomoztok egymás utan.
2020. ápr. 23. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!