Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párodnak új ismerőse van Facebookon aki ellenkező nemű, akkor rákérdezel hogy ki az illető?
Nem tudom, nem szoktam ezt nyomon követni egyáltalán. Honnan tudnám ezt? Minden nap megnézed az ismerőseit? Vagy hogy?
Nekem erre nincs időm.
10.-re.
7. vagyok.
Tényleg nem tudom. Sosem kérdeztem, ő meg sosem mondta.
Élőben is tudunk beszélgetni, együtt élünk.
Nem.
1. Nem nézegetem, kivel lett új ismerős, tehát 99%, hogy észre se venném.
2. Miért ne lehetne új közösségi oldalas ismerőse, lehet kollegina vagy akárki, akit rég ismer, de korábban nem volt fenn. Ha látnám se kezdenék el ezen agyalni.
3. Ha érdekes vagy fontos lenne az illető, akit újonnan megismer vagy aki régről bukkan fel, akkor úgyis mesélne róla.
Ha bedob valakit nekem premier plánba ismerős ajánlásba, mert ők most lettek ismerősök, mindegy hogy férfi vagy nő, általában megkérdezem hogy ki az.
Ebből sztorizni is lehet, pl. itt és ott ismerte meg ennyi meg annyi évvel ezelőtt esetleg, vagy új kolléga vagy haver vagy akármi.
Miért ne kérdezhetném meg? :D
A párom ismerősei közül csak azokat látom, akik nekem is ismerőseim, mert így van beállítva az adatvédelem. Én is így állítottam be anno. Szóval csak akkor látom, ha új ismerőse van, ha én is ismerem az illetőt. Amúgy meg hidegen hagy a Facebook, ő se foglalkozik vele valami sokat, néha mémeket néz és ennyi.
Amúgy el szokta mesélni ha megismerkedik valami új emberrel. "Képzeld voltam ma itt meg itt és találkoztam xynal és ez volt meg az, meg satobbi". Tudod, elmeséli mi történt vele aznap
Eszembe sem jutott ilyen soha. Egyrészt nem ott élem az életemet, másrészt így nem is látom kik az új ismerősei.
Beteges, mikor valaki ilyet csinál. Nem mellesleg a másikat is az őrületbe kergeti vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!