Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? Higyjek neki?
Sziasztok. A párommal 4 éve vagyunk együtt,van egy 16 hónapos kislányunk.
Ma reggel, felmentem párom e-mail fiókjába, mert egy fontos e-mail-t várunk. Láttam, hogy jött pár darab üzenet egy társkereső oldalról, és a rengetekg üzenet között azok vannak megnyitva. Felléptem a profilba, láttam, hogy ma írt egy csajnak meg 3 napja is egy másiknak, hogy " heló, lenne kedved ismerkedni? :)" ez a mondat így tipikusan ő. Egyből felhívtam és kérdőre is vontam. Azt mondja, hogy biztos valaki feltörte a profilját és ő nem is tud belépni, mert nem tudja a jelszót sem.. Mondtam hogy nem hiszem el, utána meg már én voltam szinte a szar, mert biztos én irogattam más lánynak, hogy csináljam a feszkót. (igen, elég vicces)
Mondtam neki szépen, hogy nem tudom miért nem tudja megmondani, hogy ő volt és talán még tudnánk beszélni, ha probléma van a kapcsolatunkba,de ő csak mondta, hogy nem ő volt stb..
Igen, szoktak lenni viták kettőnk között, de hol nincsenek? Eddig mindig meg tudtuk beszélni..
Én csak egy csajt említettem neki, mintha nem láttam volna a másikat.. Na mire letettük a telefont a másik csaj üzenetét törölte.
Szerintetek is hazudik? Nyilván való, igaz? Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre és hogy hogy tudnám rávenni arra, hogy vallja be.. Teljesen kétségbe vagyok esve..
25/L, párom 30/F

Kuka a srác
Keress mást ezek után
Bizalom nuku

El kell keeritselek, de ott csesz át a palánkon, ahol nem szégyelli. Volt párom is eljátszotta ezt, de szemrebbenés nélkül lehazudta még a csillagokat is az égről.
Innentől kezdve a kapcsolatotok elindult a lejtőn... sajnálom. Ne hagyd, hogy hülyének nézzen!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!