Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? Higyjek neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A párommal 4 éve vagyunk együtt,van egy 16 hónapos kislányunk.

Ma reggel, felmentem párom e-mail fiókjába, mert egy fontos e-mail-t várunk. Láttam, hogy jött pár darab üzenet egy társkereső oldalról, és a rengetekg üzenet között azok vannak megnyitva. Felléptem a profilba, láttam, hogy ma írt egy csajnak meg 3 napja is egy másiknak, hogy " heló, lenne kedved ismerkedni? :)" ez a mondat így tipikusan ő. Egyből felhívtam és kérdőre is vontam. Azt mondja, hogy biztos valaki feltörte a profilját és ő nem is tud belépni, mert nem tudja a jelszót sem.. Mondtam hogy nem hiszem el, utána meg már én voltam szinte a szar, mert biztos én irogattam más lánynak, hogy csináljam a feszkót. (igen, elég vicces)

Mondtam neki szépen, hogy nem tudom miért nem tudja megmondani, hogy ő volt és talán még tudnánk beszélni, ha probléma van a kapcsolatunkba,de ő csak mondta, hogy nem ő volt stb..

Igen, szoktak lenni viták kettőnk között, de hol nincsenek? Eddig mindig meg tudtuk beszélni..

Én csak egy csajt említettem neki, mintha nem láttam volna a másikat.. Na mire letettük a telefont a másik csaj üzenetét törölte.

Szerintetek is hazudik? Nyilván való, igaz? Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre és hogy hogy tudnám rávenni arra, hogy vallja be.. Teljesen kétségbe vagyok esve..

25/L, párom 30/F

2020. ápr. 23. 09:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%
Ha bevallja előrébb leszel? Majd bocsánatot kér, megigéri, hogy soha többet. Aztán csinál egy másik mail címet és onnan fog irogatni, hogy ne bukjon le.
2020. ápr. 23. 10:41
 12/16 anonim ***** válasza:
89%
Egyèrtelmű, hogy hazudik. Azzal meg semmire se mèsz, hogy bevallja. Attól mèg a kapcsolatotok kuka marad.
2020. ápr. 23. 10:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Kuka a srác

Keress mást ezek után

Bizalom nuku

2020. ápr. 23. 10:56
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szembesítettem volna, hanem beléptem volna a profilba és megváltoztatom az adatlapot úgy, hogy nagyon ciki legyen, aztán kilépek és élvezem a műsort. Szétvetné az ideg, hogy biztos én voltam, de számon se kérhetne, mert akkor be kellene vallania, hogy társkeresőzik. Persze közben elrendezném a dolgokat és pár napon belül elé raknám a válási papírokat.
2020. ápr. 23. 11:49
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

El kell keeritselek, de ott csesz át a palánkon, ahol nem szégyelli. Volt párom is eljátszotta ezt, de szemrebbenés nélkül lehazudta még a csillagokat is az égről.

Innentől kezdve a kapcsolatotok elindult a lejtőn... sajnálom. Ne hagyd, hogy hülyének nézzen!

2020. ápr. 23. 12:32
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt nem értem ! Ha valaki picit rosszalkodni akar, akar legyen már annyi esze, hogy két perc alatt csinál magának egy másik email-címet, amibe csak akkor jelentkezik be, ha ha tiszta a terep. Tiszteljük már meg annyira a másikat, hogy ne okozzunk neki fájdalmat ilyen pitiáneres lebukással . Annyi IQ-ja csak van ! Ha meg nincs, akkor úgy sem kár érte ! Nem vagyok egy mai csirke, de ez volt az első , amikor egy pici flörtre volt szükségem.
2020. ápr. 23. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!