Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan reagálnátok ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Szakított velem a párom 1 éve. Voltak konfliktusok és ő megoldásként a szakítást választotta viszont már akkor sem tűnt a részéről véglegesnek. Utána ő nem sokkal összejött egy kb 20 évvel fiatalabb csajjal. Nekem is volt kapcsolatom. Majd annak vége lett, elmondása szerint nem jelentett neki semmit. Nekem is vége lett a kapcsolatomnak. Újra akarja kezdeni. Viszont nekem nagyon rosszul esik hogy ő szakított, összejött egy jóval fiatalabbal most meg mintha mi se történt volna kezdjük újra. Azzal érvel hogy nekem is volt a külön töltött időszak alatt kapcsolatom. Igen de nem én szakítottam és most se én akarom újrakezdeni. Ha szakít az legyen végleges és ne probléma megoldásra használja. Most még ő van megsértődve hogy ő őszintén elmondja mi volt a külön töltött időszak alatt amivel egyébként nem tartozik elszámolással és hogy ezzel csak azt érem el hogy semmit nem fog elmondani. Igaza van szerintetek?2020. ápr. 22. 10:56
11/12 Alessandro10 válasza:
Nálunk is 1 éve volt szakítás, engem is kidobtak. Azóta boldogan él az új párjával, nekem egy 3 hétig tartó kapcsolatom volt. Eleinte vártam, hátha észhez tér és visszajön, aztán rájöttem semmi értelme nem lenne visszafogadni ha mégis meggondolja magát. Vagy komolyan veszi valaki az elköteleződést és a házasságot, vagy mehet a levesbe. Nincs harag, viszont ilyen emberre nincs szüksége senkinek. Én újjászülettem, sokkal jobban élek mióta egyedül vagyok. Őszinteség, hűség, bizalom... mind kuka. Baromi nagy, mély, őszinte és hosszú beszélgetéseket kell eszközölnötök ha mégis újra esélyt adtok egymásnak az újrakezdéshez. Folytatni onnan ahol végetért nem lehet, csakis az alapoktól építkezni.
12/12 anonim válasza:
Biztosan nem fogadnám vissza.
Aki veled akar lenni, az veled van, és nem úgy oldja meg a konfliktushelyzetet, hogy szakít.
És még ő van megsértődve? Ráadásul borzasztó éretlen és gyerekes is.
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!