Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a pasim kiakadása hogy szomorkodom amiatt mert szomorkodik a másik pasi aki helyett választottam?
Kérdező! Itt senki nem rosszindulatból válaazolt. Te is tudod, hogy B-nek az lenne a legjobb, ha a haverjai összekaparnák, majd pár hónap múlva összekavarodna valakivel és téged lezárhatna az életében.
De te ezt nem hagyod neki, és nem azért, mert jaj szegényt mennyire sajnálod, hanem mert valójában nagyon jól esik neked, hogy két faszi is totál odavan érted.
Szerelmi bánatot a viszonzatlan érzelmekkel érintett nő NEM fog megoldani. :)
Nagyon gyerek vagy még. Nem érted az emberi érzelmeket. Azzal,hogy B-t pátyolgatod csupán egyvalamit érsz el nála. Tudod mit? Hiú ábrándokat kerget. Tessék,ez van. Ha egy kicsit is belegondolnál hamar rájönnél,hogy ez elég kegyetlen dolog részedről,mert nem hagyod,hogy ő maga megvívja ezt a "harcot" és túltegye magát rajtad.
Sőt,tudod mit merek még megkockáztatni?! Te élvezed ezt az egész helyzetet. Hogy beszélhetsz vele,nem CSAK munkától stb...Legyezgeti a hiúságodat. Ez van csillagom,fel kéne nőni ha már párkapcsolatra késznek érzed magad
Kérdezō, röhejes, amit csinálsz.
Én is voltam hasonló helyzetbe, de képes voltam dönteni A és B között és határozottan az egyik mellé állni, mert ez így mūködik.
Amúgy nem körülötted forog a világ, B túlteszi magát rajtad, annyira szánalmas, hogy azt hiszed, hogy tōled függ sok pasi boldogsága.
Nem sajnálom B-t, tudod miért? Mert más nōk is vannak rajtad kívül, akiknél bevágódhat. Nincs veszve neki semmi, csak mert te elutasítottad.. ha van egy kis esze, tovább lép, keres mást. Jelen pillanatban kicsit téged sajnállak, mert könnyen meglehet, hogy ezzel a hozzáállással A-t is elriasztod magadtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!