Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sokat akarok vele lenni? Baj ez?
A barátommal 1 éve vagyunk együtt, az elején mindenhova csak ketten mentünk rólunk szólt minden. És én ezt is szeretem csak ketten romantikusan. Bár annyira nem sokszor volt hogy mentünk valahova a munka miatt, meg aztán jött a rossz idő. Szóval két kezemen meg tudom számolni hányszor voltunk valahol ketten. Viszont most ki találta és mindig azt hozza fel hogy ő szeretne másokkal menni de úgyhogy én is mennék, szóval kirándulni, túrázni vagy vásárolni stb. az ő barátaival együtt. Ami nekem elég furcsa mert akkor hova lesz a romantika? Mintha nem akarna velem lenni már. De azt mondja hogy neki a szülei is mindig együtt mentek mindenhova a barátokkal meg mikor ő kicsi volt akkor is. És neki nagyon tetszett úgy. Viszont nekem teljesen máshogy volt csak a családdal mentünk mindenhova nem jöttek velünk a család barátok se rokonok. Ezért sokat veszekszünk nagyon.
Nyilván nekem is kell hobbi vagy bármi külön, de az hogy mikor szabadidőnk van és velünk jön más is én azt nem birom elfogadni,főleg hogy nem igazán szeretem a legjobb barátját. Rossz lennék ezért vagy nem vagyunk egymáshoz valóak?
Ő a veled töltött programokat ezentúl szinte mindig a barátait bevonva szeretné eltölteni, vagy csak x időnként szeretné, ha a veled ÉS a barátaival IS lehetne egyszerre? Ez (számomra) nem derül ki a leírásodból.
Ha csak időnként szeretné, az teljesen normális dolog, szerintem az a nem normális, amikor a párod barátiat szinte egyáltalán nem ismered és szóba se tudsz állni velük, sose látod őket, mert mégis csak a párod életének részét képzik, minimálisan szerintem ismerni kell a barátait, és tudni kell velük is szórakozni, kikapcsolódni. De ha a házon kívül töltött programok nagy részére szeretné hurcolni a barátait, az már szerintem sem normális, a párkapcsolat azért párkapcsolat, mert egy pár vesz részt benne. Szerintem érdemes lenne ezt megbeszélned vele, hogy pontosan hogyan is értette a dolgot.
Én azokat a párokat nem értem akik nonstop egymás seggébe vannak. Mire jó ez? Ha folyton együtt vagytok könnyű megunni a másikat meg nincsenek emberek az életedben rajta kívül? Ez olyan mintha csak körülötte forogna a világod. Nincsenek barátaid, családid akikkel szívesen töltenél ideőt? Vagy csak magaddal?
A romantika nem fog kiveszni ha tesztek érte. De az nem megoldás hogy mindenhova nonstop együtt. Elég fullasztó lehet...en nem bírnám...szerintem az embernek igénye van másokra is nem csak a párjára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!