Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratommal kb 60kmre lakunk egymastol igy 1 heten 1x talizunk es minden este videohivasozunk erre tegnap mondja hogy lehet nemkene mindennap mert fel megunjuk egymast. Mire veljem ezt?
Próbáljatok kompromisszumra jutni. Beszéljetek naponta, de ne túl hosszan.
Kevés dolog történik sokunkkal mostanában, ingerszegények a napok - nincs túl sok mesélni való, az érzelmi töltetét pedig egy rövid beszélgetéssel is lehet biztosítani.
Elég béna szokást vezettetek be. Nem minden este akar az ember órákon át beszélgetni. Van, hogy jó korán lefeküdni, vagy csak nézni egy filmet.
Változtassatok ezen, a hívások legyenek spontának, nem kötelező jellegűek.
Hát, én egy héten egyszer videóhívásozok, 50 percet, sajnos muszály (doki),de nem szeretem.
Itthon vagyok a rongyaiba, de akkor szépen, normális göncökbe oda ülök, készülök rá, mit mondok, hogy viselkedjek stb. Feszélyez a kamera, sokkal kötetlenebb egy telefonhívás.
Egyezzetek meg, ne kelljen már minden este, ezen a fusztráló, dolgon beszélnie, én meg is értem.
Szerintem, bár sokat nem tudunk Rólatok, lehet nem Rád értette ezt a megunjuk egymás dolgot, lehet csak az állandó kamerázás zavarja.
Nekem csak telefonom van, de látom mindenki ingyen beszél ilyen massenger meg ilyeneken, váltsatok át.
És a kamera csak nagy ritkán legyen, és lehet a barátodnak is könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!