Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik mindent megbocsátó, feltétel nélküli, mindent a másiknak adó szerelem?
Én még nem tapasztaltam ilyet, ezért állok úgy néhány dologhoz, hogy ez inkább kapcsolat függőség meg önbizalom hiány, félelem, hogy nem talál mást, mintsem igaz szerelem.
Például vannak olyan emberek, akik megbocsátják a megcsalást, vagy a nagyon durva hazugságokat, a fizikai bántalmazást. Én úgy gondolom, hogyha eddig szerettem is azt az embert, aki így elárult és így bánik velem, most már máshogy tekintek rá. Ha nem is egyből, de mindig szakítottam és jó döntésnek bizonyult. Egyszer csaltak meg, akkor egyből szakítottam, még nem ütöttek meg (szerencsére), de akkor is abban a pillanatban húztam volna el onnan, de volt, hogy tovább maradtam benne egy lehúzó kapcsolatban, mint kellett volna. Mindegyiken túlléptem, mert egyik sem volt az az ember, akire nekem szükségem van, mivel rosszul bántak velem. Szerintem senki nem ér annyit, hogy ilyen rosszakat elviseljek csak azért, hogy velem maradjon. Az az ilyen mindent elnéző emberek védekezése, hogy "mert szeretem". Szeretni bárkit lehet, de kevés az az ember, akivel a fontos dolgok klappolnak és jól bánik velem.
Egyszer itt gyakorin beszéltem egy sráccal, kérdezte, hogy mi a véleményem a hármas szexről, mármint ha egy pár bevesz egy harmadik személyt. Azt válaszoltam, hogyha engem a barátom szeret, tisztel, akkor nem akar más nővel lefeküdni, de főképp nem erősködik és nem kezd el keresni mást. Mert szerintem ez is megcsalás. Erre a gyakoris srác azt írta, hogy nem így kéne felfognom, hanem úgy, hogy a párom annyira szeret, hogy megengedi, hogy mással is lefeküdjek. Wtf :D
Van egy haverom, de már nem is nagyon beszélek vele, mert idegesít. Az elmúlt 1 évben két barátnője volt, mindkettőről tudta, hogy megcsalja, bizonyítéka is volt, de egyiknek se mondott semmit és ugyanúgy élt velük tovább párkapcsolatban, mert hogy ő mindent elnéz. Mesélte, hogy a leghosszabb kapcsolatában is megcsalta a csaj, idézem: "annyira szerettem, hogy megengedtem neki, hogy megcsaljon".
Ti mit gondoltok erről? Lehet, hogy csak én nem éreztem még ilyen erős szerelmet?
Ja szerintem is, ezek szerint te még eddig nem éreztél ilyen erőss szerelmet :D
Viccet félretéve, az már nem szerelem hanem valamiféle betegség amiről írsz.
Én mindig úgy gondolok erre a szerelem-szeretet dologra, hogy annyit várok el , amennyit én adok. Ugyanígy fordítva.
Ha én nem vágyom más nőre , akkor a párom se tegye. Persze előfordul hogy kiszeret valaki a párjából, de akkor beszéljék meg , és szakítsanak. Na az legyen a megoldás hogy titokban megcsalja a párját...ami szerintem undorító dolog.
F37
Szerintem az ilyen ember csak azért bocsájtja meg mert nincsen senkije ha a pali vagy a nő kidobná,zsarolja,bántalmazza,pénze miatt van vele,megszokta hogy x ideje van vele,idősebb és már nem érdekli
De szerintem egészséges kapcsolatba ilyeneket nem lehet megbocsájtani hogy a nőt megveri az élettársa,csalják egymást,össze-vissza hazudoznak egymásnak mert ez nem kapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!