Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legfájóbb dolog amit tett a párod? Mivel
bántott meg a legjobban?
Figyelt kérdés
Nekem pl amikor előjött egy fura betegségem,sajnálom de igy volt,levált a kezemről,tenyeremről,talpamról a bőr és az élő husom volt kint,kb 3 honap volt mire rendbe jottem.Össze szolalkoztunk a férjemmel és azt mondta neki annyira elege van az nyafogásombol meg a betegeskedésemből.Mint ha én akartam volna ezt a sz.rt.Az ellensségemnek se kivannam ezt.A másik amikor elsirtam magam egy dolog miatt,patkokba folyt a könnyem,igazából csak arra vártam hogy meghallgasson,esetleg helyeseljen (még ha nem is úgy gondja) de nem,kiabált velem,kioktatott.Akkor úgy éreztem hogy kiszálltam a testemből és felülről néztem magunkat ahogy kiabál velem.Ez most történt ez a napokban,nőtt egy mérges pattanásom oda..nagyon oda..ő kinyomta nekem de úgy mint egy vadállat,majd csak lekelett rugnom magamról.Bírom a fájdalmat de ez gyilkos volt,remegett kezem lábam,annyira fájt hogy elsirtam magam...ő pedig kinevetett.Ez annyira de annyira rosszul esett hogy nemtudom elmondani.Ezek amiket sosem fogok tudni elfelejetni.
Szerintem neked furunkulusod volt. Nekem a hónaljamban volt olyan, és a sima ruha által gyakorolt nyomástól is könnyek szöktek a szemembe. Hát még mikor sajá magamnak kinyomtam...Nem sok kellett, hogy bepisiljek a fájdalomtól.
2020. ápr. 18. 12:19
22/24 anonim válasza:
Az más, ha valaki kiszolgáltatott helyzetben van. Egy hatalmas gennyes pattanás nem ez a kategória.
2020. ápr. 18. 13:56
23/24 anonim válasza:
Nekem az esett a legrosszabbul amikor lehülyézett valami miatt és ki is nevetett.napokig durcáztam ez miatt.
2020. ápr. 18. 15:22
24/24 anonim válasza:
19-es válaszoló! Szívemből szóltál!
Az én "párom" ennél SOKKAL ÉRZÉKETLENEBB VOLT - Édesanyám halála után. Őszintén örülök, hogy ez a keserű múlt annyira már talán nem határozza meg a mindennapjaidat...
(Mikor még haldoklott anyu, nagyon együtt érző volt, vigasztalt a maga módján, próbálta Őt is Életben tartani a tanácsaival, ahogy tudta...)
Volt egy időszak, amikor nagyon komoly "haragszomrád" volt hosszabb ideig - majdnem a bíróságig vittem az ügyet - de furamód lecsillapodtak a kedélyeink és egy FELSŐBB SZINTRE LÉPETT a barátságunk kicsivel több, mint egy hónapja.
Persze már nem ringatom magam illúziókba, hiszen MEGHÚZTUK A HATÁROKAT - én pedig szeretnék még mindig nagyobb érzelmi távolságot tartani Tőle. Viszont Ő már kicsit nehezebben tartja a több lépés távolságot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!